16 / 05 / 2024

Kale Endüstri dünya kadınlar günü

Kale Endüstri dünya kadınlar günü

Türkiye’de 62 yıldır güvenliğin lideri Kale Endüstri Holding, kadınlar için “Önce Güvenlik” dedi. Kale Endüstri Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, çalışanlarına Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’na ait el emeği ürünlerden hediye etti.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Leon Dış Ticaret Endüstri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Leon Dış Ticaret Endüstri Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lenet Topaç ve Emre Öner Eyüboğlu ortaklığında kuruldu. 

İpekyolu Endüstri ve Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekyolu Endüstri ve Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ezgi Duru tarafından kuruldu.

Europa Teknik İnşaat Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Europa Teknik İnşaat Endüstri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Ergün tarafından kuruldu.

Endüstri bölgeleri yönetmeliğiyle gelen yenilikler!

Dünya Gazetesi'nden Avukat Hatice Zümbül bugün köşesinde "Endüstri bölgeleri yönetmeliğiyle gelen yenilikler" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kambur tarafından kuruldu.

6 yeni endüstri bölgesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarıyla Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir’de 6 özel endüstri bölgesi ilan edildi. Bu bölgeler özel teşviklerden yararlanacak.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Ersav Yapı Proje Taahhüt Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersav Yapı Proje Taahhüt Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Düriye Yiğitsoy tarafından kuruldu.

Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni Türkiye'de hayata geçireceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni gelecek dönemde Türkiye'de hayata geçireceklerini bildirdi.

Golden Border İnşaat Ve Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Border İnşaat Ve Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alkheısı tarafından kuruldu. 

Kale Endüstri dünya kadınlar günü Haberi

Kale Endüstri dünya kadınlar günü

Türkiye’de evlerin tam kapsam güvenlik sağlayıcısı Kale Endüstri Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’na ait el emeği ürünlerden hediye etti.


Kale Endüstri Holding, kurulduğu yıldan bu yana toplumsal farkındalık ve sosyal sorumluluk bilinci kapsamında, ürünlerinde müşterilerine maksimum güvenlik teknolojisi sunarken, özel projelerle de toplumda güvenlik bilincini artırmaya destek oluyor.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde “ Kadınlar İçin Önce Güvenlik” düşüncesiyle yola çıkan Kale Endüstri Holding, Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’nın el emeği ürünlerini firma çalışanlarına özel notlarla ileterek kadına uygulanan şiddete, şirket içerisinde dikkat çekmeyi ve tüm çalışanların bu konuda farkındalık yaratmasını...