16 / 05 / 2024

Kale Endüstri kadınlar günü

Kale Endüstri kadınlar günü

Türkiye’de 62 yıldır güvenliğin lideri Kale Endüstri Holding, kadınlar için “Önce Güvenlik” dedi. Kale Endüstri Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, çalışanlarına Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’na ait el emeği ürünlerden hediye etti.

Alkazan İnşaat Endüstri Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alkazan İnşaat Endüstri Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Ubuz tarafından açıldı. 

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tunay tarafından kuruldu.

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Timuçin tarafından kuruldu.

Plensan Plastik Endüstri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Plensan Plastik Endüstri Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Ertem ve Arif Demirtaş tarafından kuruldu.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Akçakoca Kadınlar Plajı ihale edilecek!

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi, Ali Suat Eyüboğlu Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde açıldı.

Zerkon Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkon Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cenk Kırtaç tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinde kuruldu.

Hakoni Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakoni Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Kocaman tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos 'ta Kadıköy, Sahrayıcedid Mahallesi 'nde kuruldu.

Sander Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Osmangazi Mahallesinde yeni bir okulun daha temeli dualarla atıldı. SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu da katıldı...

Kale Endüstri kadınlar günü Haberi

Kale Endüstri kadınlar günü

Türkiye’de evlerin tam kapsam güvenlik sağlayıcısı Kale Endüstri Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’na ait el emeği ürünlerden hediye etti.


Kale Endüstri Holding, kurulduğu yıldan bu yana toplumsal farkındalık ve sosyal sorumluluk bilinci kapsamında, ürünlerinde müşterilerine maksimum güvenlik teknolojisi sunarken, özel projelerle de toplumda güvenlik bilincini artırmaya destek oluyor.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde “ Kadınlar İçin Önce Güvenlik” düşüncesiyle yola çıkan Kale Endüstri Holding, Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’nın el emeği ürünlerini firma çalışanlarına özel notlarla ileterek kadına uygulanan şiddete, şirket içerisinde dikkat çekmeyi ve tüm çalışanların bu konuda farkındalık yaratmasını...