29 / 04 / 2024

kale eteği projesi son durum

kale eteği projesi son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü “Urfa Kale Eteği Kaya Mezarları Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi”nde sona gelindi.

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci mecliste!

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Şanlıurfa Kale Eteği'ndeki yıkımlarda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında başlatılan yıkımlarda sona gelindi.

Eskişehir'in enerji verimliliği projesi dünyanın en iyi çalışmalarından biri oldu!

Kentteki kamu binalarında enerji verimliliği projesi, iklim değişikliğiyle mücadelede dünyanın en başarılı 20 projesi arasında yerini aldı.

Kale Grubu İtalya'dan çıkıyor!

Sektörünün ilk İtalya yatırımını yapan Kale Grubu için tüm bu stratejiler planların gerisinde kalmış ve Kale Grubu bu tesisleri kapatmayı gündemine almış.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesi için başvuru dönemi başladı. Projede toplam 372 adet konut bulunuyor.

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Kale 1 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 1 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Önal tarafından kuruldu. 

kale eteği projesi son durum Haberi

kale eteği projesi son durum


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Urfa Kale Eteği Kaya Mezarları Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi”nde sona gelindi.


Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'da turizmi etkileyecek her unsur her proje bizim için turistik şehir olma yolunda bir adımdır" dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Urfa Kale Eteği Kaya Mezarları Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Nihat Çiftçi, medeniyetler ve kültür şehri Şanlıurfa'nın değerlerini bu anlamda gün yüzüne çıkardıklarını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ahşap yol düzeneği, çevre düzenlemesi ve ışıklandırma çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, bölgeyi cazibe merkezi haline getireceklerini belirtti.


Projede sona doğru yaklaşıldığını dile getiren Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa kadim bir şehir. Bir çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve bu medeniyetlerin kültürü ile...