04 / 05 / 2024

kale grubu iletişim

kale grubu iletişim

Kale Grubu 2015’e görkemli bir etkinlikle girdi. Türkiye’nin lider firmalarından Kale Endüstri Holding, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm çalışanların katıldığı bir yılbaşı organizasyonu düzenledi.

Kale Grubu 8 Nisan'da basın toplantısı düzenliyor!

Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olarak büyümeye devam ediyor.

Kale Grubu'nun web sitesi Gümüş Ödül'e layık görüldü!

Kale Grubu, yenilenen web sitesi kale.com.tr ile dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden W³ Awards'ta, Gümüş Ödül'e layık görüldü. Site, tüketicilerin, aradıkları ürünlere binlerce ürün arasından ulaşmasını sağlıyor...

Kale Grubu'nun 19'uncu karo fabrikasının temeli atıldı!

Türk seramik sektörünün lider markası Kale Grubu’nun, 19’uncu karo fabrikasının temeli bayramın ikinci günü atıldı. Bayramın ikinci günü temeli atılan karo fabrikası, 32 bin metrekare kapalı alan üzerine kuruluyor...

Kale Grubu’nda yönetim değişikliği yapıldı!

Kale Grubu Başkan Yardımcılığı’na Tarık Özçelik, Kale Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanlığı’na Ferdi Erdoğan, Kalekim Genel Müdürlüğü’ne Altuğ Akbaş, Kale Nakliyat Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Sert atandı...

Kale Grubu, Sortie'de Kalebodur partisi veriyor!

Kale Grubu, 16 Temmuz akşamı Sortie’de Kalebodur partisi gerçekleştirecek

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim!

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Şantiyesi kurulan Vadipark Seyrantepe projesi Artaş İnşaat - Aydınlı Grubu ortaklığında hayata geçiriliyor....

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Kale Grubu Daire Kartal iletişim!

Kale Grubu Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Rezidans konseptinde dizayn edilen proje 28 katlı tek blok halinde yükselecek.

Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon!

Toplam 599 tane dairenin yer aldığı projede dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede 599 tane daire yer alıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale iletişim!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat imzası taşıyor. Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale iletişim için 444 38 25 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirisiniz.

Avrupa Kale Konutları iletişim bilgileri!

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde yükselen projede dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Avrupa Kale Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Avcılar Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Alt gelir grubu için 1.000 TL başvuru bedelinin olduğu projede 1.500 adet daire satışa sunuluyor. Avcılar Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Topkapı Avrupa Kale Konutları satış ofisi iletişim!

9 blok şeklinde hayata geçirilen projede toplan 599 adet daire yer alıyor. Topkapı Avrupa Kale Konutları satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale Topkapı satış ofisi iletişim!

Avrupa Konutları Kale Topkapı satış ofisi iletişim için 444 38 25 telefon numarasını arayabilirsiniz. Daire fiyatları 641 bin TL'den başlangıç gösteren proje 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

kale grubu iletişim Haberi

kale grubu iletişim

Türkiye’nin lider firmalarından Kale Endüstri Holding, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm çalışanların katıldığı bir yılbaşı organizasyonu düzenledi. Kale ekibine, kıdemlerine göre plaket verilen partide, çalışanlar müzik grubu ve DJ eşliğinde coşkulu bir şekilde eğlendi. Gerek üretim gerekse yönetim süreçlerindeki tüm çalışanlara özel olan yılbaşı organizasyonunda Kale Endüstri Holding ailesi, tüm senenin yorgunluğunu eğlenerek attı.


Toplam 1000 çalışanın katıldığı, 26 ve 28 Aralık olmak üzere iki ayrı gün gerçekleşen yılbaşı etkinliği, saat 19.00’da kokteyl ile başladı.


2015’e girerken temel sloganlarını “Birlik Olmak” şeklinde özetleyen Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen bağlantıda şöyle konuştu:


“60 yıldır istikrarlı bir şekilde bugüne gelen markamız ile kullanıcılarımızın güvenini sağlamaktan onur duyuyoruz. Kale’nin başarısının arkasında çok büyük bir ekip...