30 / 04 / 2024

Kale Grubu'nun web sitesi Gümüş Ödül'e layık görüldü!

Kale Grubu'nun web sitesi Gümüş Ödül'e layık görüldü!

Kale Grubu, yenilenen web sitesi kale.com.tr ile dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden W³ Awards'ta, Gümüş Ödül'e layık görüldü. Site, tüketicilerin, aradıkları ürünlere binlerce ürün arasından ulaşmasını sağlıyor...



Kale Grubu'nun web sitesi kale.com.tr, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından her yıl düzenlenen ve web dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen W³ Awards'ta (W³-World Wide Web) Gümüş Ödül kazandı. Dünyanın önde gelen markalarında görev yapan profesyonellerden oluşan jürinin, "yaratıcılık, kullanışlılık, işlevsellik, görsel tasarım ve kullanım kolaylığı" kriterleriyle değerlendirdiği kale.com.tr, web'de yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımı ile Yapı kategorisinde Gümüş Ödül'e layık görüldü. 


Kale Grubu'nun ana faaliyet alanı olan seramik sektörünün lideri Kaleseramik bünyesindeki Kalebodur, Çanakkale Seramik ve Kale markalarının yanı sıra, grubun İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres, yenilenen kale.com.tr adresinde bir arada sunuluyor. Kaleseramik ve Kale Italia çatısı altında faaliyet gösteren markaların ürünlerinin tamamının web servisler aracılığı ile Kale Data Center'dan çekilmesiyle, tüm platformlarda güncellik sağlanıyor. 


Kale Grubu'nun modern vizyonu; mobil, tablet ve tüm web erişim araçlarında çalışabilen teknolojik ve yenilikçi web sitesi kale.com.tr ile yansıtılıyor. Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerinin en yüksek seviyeye çıkarılmasının hedeflendiği kale.com.tr, tüketicilerin, aradıkları ürünlere binlerce ürün arasından ulaşmasını sağlıyor. 



Geri Dön