06 / 05 / 2024

kale grubu tasarım merkezi

kale grubu tasarım merkezi

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Kale Grubu İtalya'dan çıkıyor!

Sektörünün ilk İtalya yatırımını yapan Kale Grubu için tüm bu stratejiler planların gerisinde kalmış ve Kale Grubu bu tesisleri kapatmayı gündemine almış.

Kale Grubu 62 yaşında!

İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle etkinlikler gerçekleştirildi...

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Kale Grubu, Kazablanka’da showroom açtı!

Kale Grubu, Mağrib bölgesinin en önemli kentlerinden Kazablanka’ya showroom açtı. Afrika’nın büyük gruplarından MME ile işbirliği yapan Kale Grubu, bu kıtadaki büyük projelerin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Kale Grubu'nun acı günü! Latifei Nur Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu Yapı Ürünler Bölüm Başkanı Ferdi Erdoğan'ın annesi Latifei Nur Erdoğan hayatını kaybetti. Ailesi ve Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı. Latifei Nur Erdoğan'ın cenaze töreni bugün düzenlenecek.

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

kale grubu tasarım merkezi Haberi

kale grubu tasarım merkezi

Kale Grubu, grubun ilk genel merkezi olan ve giriş katı bir dönem sanat galerisi olarak kullanılan Karaköy'deki binasını, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, Karaköy'deki binanın tarihine ilişkin şunları söyledi:

"Burası, Kale Grubu'nun kurucusu, rahmetli babam İbrahim Bodur'un İstanbul'da açtığı ilk genel merkez. Babam, dedem Hasan Bodur'un Karaköy Ömer Han'da yer alan ofisinde 1950'li yıllarda Çanakkale Seramik'in kuruluş çalışmalarına başlamış. Bu binanın bulunduğu yerde iki katlı, iki ahşap binayı satın alarak şirket merkezi olarak projelendirmiş. 1969 yılı sonlarına doğru yeni binanın yapımı bitirilerek şirket merkezi buraya taşındı ve bina 1986 yılına kadar Kale Grubu’nun genel merkezi olarak kullanıldı.1986 yılına kadar...