15 / 05 / 2024

Kale Kent indirim

Kale Kent indirim

Kale Kent projesinde, alıcılar için banka kredisine yüzde 10 indirim imkanı veriliyor. Beylikdüzü'nde inşa edilen proje toplamda 33 blok ve 1.417 konuttan oluşuyor. Projedeki daire fiyatları 151 bin TL'den başlıyor.

Teras Kale'de son 7 konut! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

Çanakkale'de inşa edilen Teras Kale projesindeki peşin ödemelerde indirim imkanı sunuluyor. Son 7 konutun satışının devam ettiği projenin teslimlerinin Haziran'da yapılması planlanıyor. 

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

Başkent Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası 2018!

Başkent Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1.478 adet daire ile 26 adet ticari birimden meydana gelen proje Ankara Çankaya Mühye’de yükseliyor.

Başkent Emlak Konutları Ankara'da peşinde yüzde 15 indirim!

1.478 adet konut ve 26 ticari birimden oluşan Başkent Emlak Konutları'nda teslimlerin 2020 yılı Ocak ayında gerçekleşmedi hedefleniyor.  Başkent Emlak Konutları Ankara'da peşinde yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kent Konut projelerinde kişiye özel indirim iddiası!

Kent Konut tarafından inşa edilen projelerde personele ve bazı kişilere özel indirim yapıldığı iddia ediliyor.

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10'a varan indirim!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor. 31 Ekim tarihine kadar yüzde 10’a varan indirim fırsatlarıyla, kapısını kapatanların aklı evinde ya da işyerinde kalmayacak!

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10’a varan indirim fırsatı!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor.

Kale Kent Evleri Fiyatlar!

Birinci etap hemen, ikinci etap ise bu yıl sonu teslim edilen Kale Kent Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor. Projede konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor.

Kale Kent Beykent fiyat listesi!

Kale Kent Beykent fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Beykent projesinde ikinci etap bu yıl sonu teslim ediliyor...

Kale Kent indirim Haberi

Kale Kent indirim

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde başlatılan Kale Kent projesinde toplamda 33 blok ve 1.417 konut  bulunuyor. 100 bin metrekare arazi üzerine kurulan ve 73 bin metrekaresi özel tasarlanmış projede, satılık daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşan seçenekler mevcut. 


2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede alıcılar için banka kredisine yüzde 10 indirim olanağı da sağlanıyor. Kale Kent projesi, Gül Yapı ve Liv Yapı tarafından yürütülüyor. 


Kale Kent projesinde ek olarak, alıcılar için sosyal aktivite alanlarına da sahip. Kale Kent projesinde;   2 market ve 30 mağaza, sosyal alanlar, güneşli teraslar, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk...