07 / 05 / 2024

kale mahallesi değirmen deresi

kale mahallesi değirmen deresi

Rize'de etkili olan şiddetli yağış sebebiyle kent merkezindeki bir ev ve bazı iş yerlerini su bastı. İl genelinde dün gece başlayan ve bugün devam eden yağış sonucu Kale Mahallesi'ndeki Değirmen Deresi taştı...

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Erzurum Aşkale TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Erzurum Aşkale 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Aşkale'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Aşkale sosyal konut projesi... 

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

İBB Meclisi'nin gündemi Kanal İstanbul: Tansiyon yükseldi!

Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Hayrettin Özbakır, Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki Başakşehir'in Şahintepe Mahallesi'de proje için start verilen tapu sürecinde karşılaştığı problemleri meclis gündeminde anlattı. Kanal İstanbul, mecliste tartışmalara neden oldu.

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Antalya Finike'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Finike Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Finike ilçesi, Kale Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 10 milyon 302 bin TL'ye satıyor...

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Konyalı Milleral, Nijeryalı milyardere tesis kuracak!

BUA Group, Türk şirketi İttifak Holding’e ait Milleral adlı firma ile anlaşma imzaladı. Nijeryalı şirkete ait BUA Fodds, Nijerya’da günlük 2 bin 400 tonluk üretim kapasitesine sahip değirmen ve un öğütme tesisi kuracak.

kale mahallesi değirmen deresi Haberi

kale mahallesi değirmen deresi


İl genelinde dün gece başlayan ve bugün devam eden yağış sonucu Kale Mahallesi'ndeki Değirmen Deresi taştı. Dere suları, Engin Nalbaş'a ait evin zemin katını bastı.


Bunun üzerine polis ekipleri, tahliye edilen evin çevresinde güvenlik şeridi oluşturdu. Belediye ekipleri de ev ve taşan derede incelemede bulundu.


Ev sahibi Nalbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, aşırı yağış nedeniyle derenin taştığını belirterek, "Daha önce de dere taşkını yaşandığı için istinat duvarı yapıldı. Yetkilileri istinat duvarının yetersiz kalacağı konusunda uyarmamıza rağmen bizi dinlemediler. Aşırı yağış nedeniyle istinat duvarına rağmen evi su bastı" dedi.


İş yeri sahibi Yakup Alev ise belediyenin yaptığı yol çalışmasını yarım bırakmasından dolayı su baskının yaşandığını öne sürerek, "Yetkililere yol çalışmasını tamamlamalarını, aksi takdirde ilk yağmurda su baskını yaşanacağını söyledik. 1,5 ay süren çalışmayı bitiremediler,...