04 / 05 / 2024

kale mantolama yalıtımda tasarruf

kale mantolama yalıtımda tasarruf

Mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Yalıtımsız binalarda enerjinin yüzde 80'i ısınmaya harcanıyor!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer konut ve iş yerlerinde yalıtım olmaması nedeniyle yüksek enerji harcamaları yapıldığını dile getirerek bu harcamaların yüzde 50 oranında azalabileceğini dile getirdi.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, Paydaş Paylaşım Platformu kurdu.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

ODE Yalıtım'a ISH 2017’de büyük ilgi!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı olan ISH 2017’de büyük ilgi gördü.

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

ODE Yalıtım, 2017'de inşaat ve yalıtımda yüzde 20 büyüyecek!

ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2017 yılında yüzde 20‘nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Isparta Devlet Hastanesi yalıtımda Terraco’yu tercih etti!

15 bin metrekare kapalı alanı ile tüm sağlık hizmetlerini veren Isparta Devlet Hastanesi yalıtımda Terraco’yu tercih etti

Kale Mantolama'dan avantajlı ısı yalıtımı!

Kale Mantolama, kışın ısıtma, yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

kale mantolama yalıtımda tasarruf Haberi

kale mantolama yalıtımda tasarruf

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor. 


‘Kale Mantolama’ ile gerçekleştirdiği ısı yalıtımı sistemini, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisiyle sunarak Türkiye’de bir ilke imza atan Kalekim; tüketici ve sektör profesyonelleri için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Kalekim’in ‘EPS’ ve ‘Taşyünü’ ile sunduğu ‘Kale Mantolama’ sistemi, uygulama sonrası hatalı çizim, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sağlıyor.


Isı yalıtımı ancak yüksek kaliteli ürünlerle sağlanır

Isı yalıtımı sisteminin bütün olarak performansına önem verdiklerini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kale Mantolama sistemi ile binalarımızı her türlü iklim ve...