01 / 05 / 2024

kale seramik basın toplantısı ne zaman

kale seramik basın toplantısı ne zaman

Kale Grubu, ‘UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Kaleseramik’in hedefleri ve UNICERA’da sergilenecek yeni ürünlerle ilgili detaylar paylaşılacak.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi!

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi 503 bin TL'den başlıyor. NG Residence projesi İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirildi...

NG Residence Basın Ekspres'te 4 bin 900 TL taksitle!

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirilen NG Residence Basın Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. NG Residence Basın Ekspres'te fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Kale Seramik Vakfı, Çanakkale'deki okulları yeniliyor!

Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.

Kale Yapı basın toplantısı 11 Şubat'ta gerçekleşecek!

Kale Grubu, ‘UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Kaleseramik’in hedefleri ve UNICERA’da sergilenecek yeni ürünlerle ilgili detaylar paylaşılacak.

Kale Seramik Blokları'nda 1 milyon 250 bin TL'ye daire!

İstanbul Beşiktaş İlçesi'nde yer alan Kale Seramik Blokları'nda yer alan daire İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 17 Şubat 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Kale Grubu 8 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olarak büyümeye devam ediyor...

Kale Grubu 8 Nisan'da basın toplantısı düzenliyor!

Kale Grubu; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olarak büyümeye devam ediyor.

Toya Basın Ekspres'de ön talep süreci devam ediyor!

Erdemoğlu Holding'e ait olan Eski Nursu Açık Oto Pazarı arası üzerine konumlandırılan Toya Basın Ekspres'de ön talep süreci devam ediyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

kale seramik basın toplantısı ne zaman Haberi

kale seramik basın toplantısı ne zaman

Türk seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kale Grubu, ‘UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra, İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarının yenilikçi ürünleri ile damgasını vuracak. 


Bu önemli fuar öncesi, Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan’ın ev sahipliğinde, basın sohbet toplantısı gerçekleştiriyoruz. Kaleseramik’in hedefleri ve UNICERA’da sergilenecek yeni ürünlerle ilgili detayların paylaşılacağı bu özel toplantıda, siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 


Tarih : 11 Şubat 2015

Yer    : Kale Fulya Showroom

Adres: Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. No:13 Zemin kat

Saat  : 17.00

LCV    : Berrin Gürsoy- 212...