25 / 07 / 2024

Kale Seramik evleri

Kale Seramik evleri

İstanbul Beşiktaş İlçesi'nde yer alan Kale Seramik Blokları'nda yer alan daire İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 17 Şubat 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Van Başkale'de evleri yıkılan depremzedelerden yeni ev talebi!

Van Başkale’de yaşanan depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala çadırlarda ve konteynerlerde kalan depremzedeler, yaralarının sarılması için beklediklerini dile getiriyor. 

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Kale Beytepe Evleri fiyat!

Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri!

Kale Grubu bünyesindeki Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Daire Kartal projesinde satış süreci devam ediyor. Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri 25 katlı tek kuleden oluşuyor.

2016 Erzurum Aşkale TOKİ Evleri kura çekimi!

Toplamda 138 adet dairenin satışta olduğu projede başvuru dönemi sona erdi. İşte 2016 Erzurum Aşkale TOKİ Evleri kura çekimi...

2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün sona ereceği projede başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor. Peki 2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği 138 adet konutluk projedeki daireleri kuralı olarak satıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 138 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Erzurum Aşkale TOKİ Evleri başvuruları!

138 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı Erzurum Aşkale projesinde daireler için başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Erzurum Aşkale TOKİ Evleri başvuruları..

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kura çekimi!

TOKİ'nin 138 konutluk Erzurum Aşkale projesinde yer alan daireler kura yönetimi ile satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 240 ay vade sağlanıyor. TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü 2 Eylül'dir.

Kale Seramik evleri Haberi

Kale Seramik evleri

İstanbul Beşiktaş İlçesi'nde yer alan Kale Seramik Blokları'nda yer alan daire İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından   1 milyon 250 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyla yapılacak.


1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri: İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, Yol Mevkii, 1363 ada, 61 parselinde kayıtlı taşınmaz olup, adres olarak Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Seramik Sokak, 3/1 dış kapı no.lu, 2. kat, 8 no.lu bağımsız bölüm adreste yer almaktadır.


Yerinde yapılan incelemede; taşınmazın bulunduğu site Kale Seramik Blokları olarak adlandırılmaktadır. Ancak kadastro müdürlüğünün harita (plan) örneğine göre her bina bir parsel üzerinde yer almaktadır. Parselin etrafı duvar ile çevrilmiş olup bina bahçe içerisinde yer almakta, arka cephede bahçenin bir kısmı açık otopark olarak kullanılmaktadır. Yerindeki incelemede 61 parsel üzerinde bulunan bina;...