17 / 05 / 2024

kale seramik yeni projelerde kullanım oranı

kale seramik yeni projelerde kullanım oranı

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, Kaleseramik'in, Türkiye’de yüzde 30’a varan pazar payıyla en yakın rakibinin 3 katı büyüklüğe sahip olduğunu belirtti...

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Adıyaman Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu TBMM'de!

Adıyaman Arkeoloji ve Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu çalışmalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

MİT'in yeni binası KALE bugün hizmete açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'nın Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde hayata geçirilen yeni binası "KALE" bugün hizmete girecek.

MİT'in yeni binası 'KALE' yarın hizmete açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığının (MİT) Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde inşa edilen yeni binası 'KALE' yarın hizmete giriyor.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Denizli Kale Üniversitesi yeni döneme yetişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan üniversite binasını yeni döneme yetiştireceklerini müjdeledi.

kale seramik yeni projelerde kullanım oranı Haberi

kale seramik yeni projelerde kullanım oranı


Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, Kaleseramik'in, Türkiye’de yüzde 30’a varan pazar payıyla en yakın rakibinin 3 katı büyüklüğe sahip olduğunu belirterek, "Üretimde Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 12’nci sırada yer alan Kaleseramik olarak, sektörün amiral gemisi olmanın sorumluluğuyla 'trend belirleyici', 'işlevsel', 'çevreye dost' ve 'kaliteli' kavramlarını ürünlerimize yansıtıyoruz" dedi.


Kayan, Türkiye’de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kaleseramik’in yeni proje ve faaliyetlerini, Divan Otel’de düzenlenen basın toplantısında paylaştı.



Kaleseramik'in, Türkiye’de yüzde 30’a varan pazar payıyla en yakın rakibinin 3 katı büyüklüğe sahip olduğunu dile getiren Kayan, "Türk seramik sektörünün amiral gemisi olan Kaleseramik’in bir yılda ürettiği karo (66 milyon metrekare), Almanya’nın yıllık...