29 / 04 / 2024

kale smart klozet

kale smart klozet

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı çözümler üretiyor. ‘Smart’ yaklaşımıyla geliştiren Kale, tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale'den çevre dostu lavabolar!

Kale, İnovatif yaklaşımla üretilen, estetik ve fonksiyonel tasarıma sahip ‘Smart Edge’ ile günümüz banyolarına incelik getiriyor. ‘Smart Edge’, sadece 5.5 milimetre inceliğinde ve aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif.

Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü Kale Smart Edge'in oldu!

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Kale'nin çevre dostu ürünü Smart banyolarda akıllı çözümler sağlıyor!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı çözümler üretiyor. ‘Smart’ yaklaşımıyla geliştiren Kale, tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor.

Serel Smart Kanalsız Asma Klozet ile banyolarda yeni dönem!

SEREL’in inovatif tasarım ürünü “ Smart Kanalsız Asma Klozet ”, üstün yıkama fonksiyonları sayesinde kullanıcısına standart klozet özelliklerinin ötesinde, ideal temizlik ve hijyen çözümü sunuyor.

Kale'den temiz klozet serisi: Idea SmartYıkama

Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu ve Altın Çekül ödüllü yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Müteahhit kendine kale gibi villa yaptı, çadırını bahçeye kurdu!

Erciş'te 20 kişiye mezar olan Sevgi Apartmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez, kendisine kale gibi villa yaptı! '7.2'de evi yıkılmadı ama yüreğini korku sardı. O da bahçeye kurduğu çadırlara taşındı

Beylikdüzü Kale Özgür Evler'de hemen teslim konutlar! 458 bin TL'ye 6+1!

Kale Özgür Evler; Beylikdüzü'nde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 6+1 tipinde konumlandırılıyor. Projedeki 6+1'lerin fiyatları 458 bin TL'den başlıyor ve konutlar hemen teslim ediliyor

Smart Plaza, Breeam sertifikalı ilk ofis binası!

Çevre dostu bina trendi Türkiyede de benimsendi. Su ve enerji tasarrufu sağlayan yapılar yaygınlaşmaya başladı. Kavacıkta inşa edilen Smart Plaza, çevre duyarlılığını Uluslararası Breeam Sertifikası ile taçlandırmış Türkiyedeki ilk ofis binası

Vestel, Smart TV'yi satışa çıkardı!

Vestel'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bulunduğu internet içeriklerine televizyondan erişim sağlayan Vestel Smart TV portalında 50ye yakın içerik sağlayıcı yer alıyor

Kale Grubu, Cersaie Fuarına damgasını vurdu!

Türkiyede seramik sektörünün lideri Kale Grubu, 2024 Eylül 2011 tarihleri arasında dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie'ye katıldı

kale smart klozet Haberi

kale smart klozet

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı çözümler üretiyor. Tasarrufa yönelik çevre dostu banyo ürünlerini ‘Smart’ yaklaşımıyla geliştiren Kale, tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratıyor. 


‘Smart’ felsefesinden ilham alarak tasarladığı ürünlerle tüketicinin hayatını kolaylaştıran Kale; ‘AquaSmart Klozet’, ‘SmartYıkama Klozet’, ‘SmartColor’, ‘SmartKapak’, ‘SenseSmart Pisuvar’, ‘AquaSmart Pisuvar’, ‘SmartMontaj’ ve ‘SmartYüzey’den oluşan ‘Smart ürün grubu’ ile her ayrıntının düşünüldüğü yeni mekanlar oluşturuyor. 


‘Smart’ ile yeni çözümler, şık mekanlar 

Kale’nin Türkiye’ye birçok inovatif ürün kazandırdığını belirten Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Bugün ürün sunmaktan çok, yeni çözümler ve şık mekanlar oluşturma hedefiyle kurduğumuz yolda ilerliyoruz. Kale olarak, tasarımdan üretime, attığımız her adımda daha az su ve daha az enerji harcayarak,...