25 / 07 / 2024

Kaleiçi evleri nerede

Kaleiçi evleri nerede

Kaleiçi'nden ev almak için metrekare başına en az bin euro ödemek gerekiyor. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Sanat Tarihçisi Hakan Tazecan, Antalyalıların Kaleiçi'ne bir ucube gibi baktığını söyledi.

Yeni Eyüp Evleri nerede?

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt iş ortaklığında hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri nerede? İşte Yeni Eyüp Evleri lokasyon bilgisi...

Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

İnşaat çalışmaların yakında başlayacağı Eke Aydos Evleri konut ve ticari alanlarından meydana geliyor. Proje 8 blok şeklinde yükseliyor. Peki Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

Daire Kartal Evleri nerede?

Bu yıl Ekim ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Daire Kartal Evleri 25 katlı tek blokta 174 daireden meydana geliyor. Peki Daire Kartal Evleri nerede?

Kaleiçi çalıştayı toplanıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kaleiçi’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’ne yolculuğunun ele alınacağı 17 Aralık Çalıştayı’na ilgili tüm tarafları davet ederken “Kaleiçi’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alması, evleri, sokakları ve hikayeleriyle dünyayla buluşma olanağı sağlayacak.

Edirne Kaleiçi’ndeki tarihi konaklar yenilenecek!

Yenileme sürecinde olan Kırkpınar Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği’nin sivil mimarlık örneği binasına Edirnekâri işlemeleri damga vuruyor. Bundan sonra sırada Kaleiçi’nin diğer sivil mimarlık örneği evleri var.

Yenibosna Karat 34 Evleri nerede?

Karat 34 Konutları için ön talep toplanıyor. 470 adet konut ve 151 adet ticari üniteden oluşan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek. Peki Yenibosna Karat 34 Evleri nerede?

Prime Palace Evleri nerede?

Prime Palace Konutları için 30 ay vade imkanı sunuluyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 248 suit daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. Peki Prime Palace Evleri nerede?

Tual Bahçekent Evleri nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 365 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 23 blok şeklinde yükseliyor. Peki Tual Bahçekent Evleri nerede?

Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Hill Kartal Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Cadde 12 Onikişubat Evleri nerede?

3 adet işyeri ve 16 adet adet dairden oluşan proje toplam bin 676 metrekare arsa alanına inşa ediliyor. Peki Cadde 12 Onikişubat Evleri nerede?

Premium Babacan Evleri nerede?

6 bloktan meydana gelen projenin 1. etabı 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede daireler 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Peki Premium Babacan Evleri nerede?

Pelican Hill Ihlamur Evleri nerede?

Arsa alanı 250 bin metrekare olarak belirlenen Pelican Hill Ihlamur Evleri'nin büyüklükleri 445 metrekare ile 540 metrekare arasında değişiyor. Peki Pelican Hill Ihlamur Evleri nerede?

Propa Plus Evleri nerede?

Propa Plus Residence'de konutların alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Propa Plus Evleri nerede?

Kaleiçi evleri nerede Haberi

Kaleiçi evleri nerede


Kaleiçi'ndeki evlerin metrekare fiyatı bin eurodan başlıyor. Tarihi evlere en çok yabancılar ile eskiden burada evi olan ailelerin torunları talip oluyor


Birçok evin satışta olduğu Kaleiçi'nden ev almak için metrekare başına en az bin euro ödemek gerekiyor. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Sanat Tarihçisi Hakan Tazecan, Antalyalıların Kaleiçi'ne bir ucube gibi baktığını söyledi. 


TORUNLAR ALIYOR 

Antalya'nın yerlilerinin Kaleiçi'ne sahip çıkmadığını, Antalya dışından kente gelenlerin tarihi bölgeyle daha ilgili olduğunu söyleyen Tazecan, "Bizler hep başka şehirlerden gelip Kaleiçi'ne sahip çıktık. Dedeler toplar, çocuklar satar, torunlar geri toplar. Bu evi aldığım kardeşlerin çocuklarından biri, dedesinin evini geri almak istedi. Burada 4 evim var ve 12 bina restore ettim. Evleri genellikle yabancılar aldı" dedi. 


FARKINA VARDILAR 

Maddi imkansızlıkların yanı sıra ev sahiplerinin restorasyon işlemleri...