04 / 05 / 2024

Kalekim 1060 Technomax 30 yapıştırma harcı

Kalekim 1060 Technomax 30 yapıştırma harcı

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Konut alma umudunu yitirenler evini yeniledi, satışlar fırladı!

2022 yılında konut alma umudunu yitirenler evlerini yeniledi. Bu trendin etkisi ile satışlarını yüzde 80 yükselten Kalekim, 50’nci yılında planlarını yurtdışında da büyüme üzerine yapıyor. 

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Borsayı hareketlendirecek net kar! 9 ayda yüzde 186 arttı 

Kalekim, 3. çeyrekte piyasa beklentisi paralelinde kar açıkladı. Şirket için yapılan son tahminlere göre 89 milyon Türk Lirası kar beklentisi bulunurken şirket, 84 milyon Türk Lirası kar açıkladı.

Gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı! Dolar 9-10 lira…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1060 lirayı göreceği tarihi açıkladı. İşte detaylar…

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

İstinye'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 1. Satış Memurluğu, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesi, 247 ada 2 / 8 parsel, 1060 ada 23 / 24 / 19 parselde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 970 bin TL'ye icradan satıyor...

Kalekim 1060 Technomax 30 yapıştırma harcı Haberi

Kalekim 1060 Technomax 30 yapıştırma harcı

Yüksek yapışma gücüne sahip ‘1060 Technomax 30’, S2 sınıfı esneklik özelliği sayesinde ani ısı değişimleri sebebiyle oluşan yüzey gerilimlerine dayanıklı yapısıyla yapı sektöründe fark yaratıyor. Her türlü iklim koşullarına dayanıklı olan ‘1060 Technomax 30’, düşey yüzey uygulamalarında kayma yapmayan, kolay taraklanabilen ve uzun çalışma süresine sahip yapısıyla dikkat çekiyor.


‘1060 Technomax 30’, iç ve dış mekanlarda, seramik, doğal taş, traverten, dekoratif tuğla, granit, porselen seramik, klinker, kotto gibi kaplama malzemelerinin yatay ve düşeyde beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor. Yüksek performanslı, çimento esaslı yapıştırma harcı, yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi mekanlarda güvenle kullanıyor.


Profesyonel ve tüketicilerin beklentilerini karşılayan ‘1060 Technomax 30’, binaların dış cephelerine 30 metre yüksekliğe kadar seramik, granit, porselen...