03 / 05 / 2024

Kalekim İzopur Trans ürün

Kalekim İzopur Trans ürün

Kalekim, şeffaf su yalıtımı malzemesi ‘İzopur Trans’ ile balkon ve teraslarda rahatlıkla uygulanabilen, pratik ve etkili çözümler sunuyor. İzopur Trans, her türlü malzeme ile kaplı balkon ve terasların su yalıtımı için, kolay ve hızlı bir uygulama imkanı

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Akkoyun tarafından kuruldu.

Agit Trans İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agit Trans İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İdris Solmaz tarafından kuruldu.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos'ta seferlere başlayacak!

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos itibarıyla Ankara-Tahran arasında karşılıklı olarak haftada bir gün sefer yapacak, seyahat süresi yaklaşık 57 saat olacak. 

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Trans Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eray Zile tarafından kuruldu. 

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim İzopur Trans ürün Haberi

Kalekim İzopur Trans ürün

Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleriyle, tüketici ve profesyonellere yönelik kapsamlı çözümler üretmeye devam ediyor. Kalekim’in şeffaf yalıtım ürünü İzopur Trans, her türlü malzeme ile kaplı balkon ve terasların su yalıtımı için, kolay ve hızlı bir uygulama imkanı sağlıyor.


İzopur Trans, şeffaf olmasının getirdiği avantaj ile seramik, cam, cam tuğla, doğal taş, ahşap ve bambu yüzeylerin, herhangi bir estetik kaybı olmaksızın su yalıtımında kullanılıyor. Böylece İzopur Trans ile seramik, granit seramik, granit, mermer gibi parlak malzemelerle kaplı teras ve balkonlarda, kaplamaları kırmadan, büyük bir kolaylıkla su yalıtımı uygulaması yapılabiliyor. 


UV ışınlarına dayanımlı, elastik ve tek bileşenli poliüretan su yalıtım malzemesi olan İzopur Trans, düşük sucaklıklarda da özelliklerini koruyor. Suya ve dona dayanıklı olduğu gibi sararmayan ve esnekliğini...