07 / 05 / 2024

Kalekim Portal

Kalekim Portal

Sanal alemin de ustası Kalekim, ustalarını internet dünyasının zengin olanaklarından yararlandırmak için www.ustakulubu.com.tr usta portalında buluşturuyor

Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Yüzbinlerce kişi devletin mali desteklerinden yararlanmanın yollarını merak ederken, beklenen açıklama da yapıldı. Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Portal Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Arezou Mokhtarı, Farhad Keramatıkollı ve Sına Javaherı Far otaklığında kuruldu.

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama H.S.J. ve Walaa Almıdanı ortaklığında kuruldu.

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Sena Uygun ve Devrim Keçili ortaklığında kuruldu.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Tapu'dan yabancılara özel gayrimenkul portalı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'den gayrimenkul edinmek isteyen yabancıların başvuru sürecinden itibaren doğru yönlendirilmesi için bilgi portalı kurdu. 

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

Global Portal Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Portal Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahım Zakareıa tarafından kuruldu. 

Kalekim Portal Haberi

Kalekim Portal

Sektöre yenilikleriyle yön veren Kalekim, ilk olarak 2008 yılında yayına aldığı Usta Kulübü portalını “Daima en iyiyi” sunmak amacıyla yeni uygulamalar ve yeni yüzü ile tekrar değerli ustalarının hizmetine sunuyor. Böylece 50 bin ustadan oluşan Kalekim Usta Kulübü ailesi, usta portalında buluşma ve iletişim kurma olanağına sahip oluyor.


Usta Portalı İnternet Dünyasına Açılan Kapı...


50 bin kişilik büyük bir aile olan Kalekim Usta Kulübü üyeleri, başta puan ve hediye talepleri olmak üzere; görüş, öneri ve şikâyetlerini bu platform üzerinden kolaylıkla paylaşabilecek, ekiplerini kurabilecek, bilgi ve deneyimlerini paylaşıp, paylaştıkça büyüyen ve gelişen Usta Kulübü ailesinin ferdi olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar.

Bunun yanı sıra Kalekim’in Usta Geliştirme ve Uyum Kursları'na katılarak MEB onaylı sertifika alan ustalarımızı, portal ve www.tanidikusta.com web sitesi ile...