02 / 05 / 2024

Kalekim yurtdışı atağı

Kalekim yurtdışı atağı

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu. 

Demir İnşaat 2 bin konut inşa edecek!

Türkiye’den ev alan yabancıya vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı, satışlara KDV muafiyeti geldi. Kamudan gelen destekle harekete geçen Demir İnşaat yabancılara Türkiye’den ev satmak için yurtdışı atağı başlattı.

Demir İnşaat konutta yurtdışı atağına geçti!

Ukrayna’da iki yeni konut projesine başlamaya hazırlanan Demir İnşaat, Almanya’ya da yatırım yapacak. Şirket, yurtiçinde de İzmir, Yalova, Seyrantepe ve Göktürk’te 4 yeni şantiye açıyor

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Sultanahmet Köftecisi Avrupa'da yeni şubeler açacak!

İstanbul'un asırlık markalarından Tarihi Sultanahmet Köftecisi, yurtdışı atağına kalktı. Şirket, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şubeyle yüzlerce Türk'e yurtdışında istihdam imkanı sağlayacak.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Simit Sarayı Londra'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, yurtdışı atağını sürdürüyor. Şirket, Londra’nın en ünlü caddelerinden Oxford Street’te açtığı mağazasıyla ürün ve servislerini İngiltere pazarına taşıdı. Menüde, somon fümeli ve avakodolu simit gibi farklı simit çeşitleri de var.

Kalekim yurtdışı atağı Haberi

Kalekim yurtdışı atağı

Yapı Kimyasaları alanında faaliyet gösteren ve geçen yılı 250 milyon TL ciro ile kapatan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüyecek. Şirketin Genel Müdürü Altuğ Akbaş, yurtdışında yerel ortaklar ile 5’ten fazla ülkede üretime geçeceklerini ve ihracatı da 50 milyon dolara çıkaracaklarını söyledi. Kalekim, alanında Türkiye’de ilk sırada yer alırken, AB’de ise ilk 5 içinde bulunuyor. Altuğ Akbaş, ürünlerinin 250 km’lik alanda ekonomik değerini koruduğuna dikkat eçekerek, bu nedenle İstanbul, Yozgat, Isparta, Mersin, Erzurum ve Mardin’deki üretim tesislerinin birbirini teyet geçtiğini, son olarak bu yıl için de Ege’de yeni bir üretim tesisi daha açacaklarını söyledi. Kale Grubu şirketlerinin kurucusu İbrahim Bodur tarafından 1973 yılında kurulan Kalekim, seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları üretimiyle başladığı faaliyetlerine, bugün her türlü yapı kimyasallarının yanı...