06 / 05 / 2024

Kaleköy evleri

Kaleköy evleri

Koç Holding Onursal Başkanı Mustafa Rahmi Koç, Kaleköy'de yer alan taş evleri satın alıp restore ettirdi. Koç ayrıca kendine de özel bir villa yaptırdı...

Kentev Kurtköy Evleri Pendik!

Toplamda 2 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kentev Kurtköy Evleri Pendik projesinin satış süreci devam ediyor. Projede daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim!

Mira Zekeriyaköy Evleri'nin 7 bin metrekaresi yeşil alan olarak tasarlandı. Projede satışlar Ocak ayında başlayacak. Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim numarası 0212 202 92 46.

Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri, AHM Grup Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 36 adet daire yer alıyor. Peki Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri görselleri!

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde yer alan konutların alanları net 133 metrekare ile 282 metrekare arasında değişiyor ve 3+1 ile 7+2 daireler bulunuyor. İşte Mira Zekeriyaköy Evleri görselleri..

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık!

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık daire teslimleri 2015 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 3+1 ve 7+2 daire tiplerine yer veriliyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi!

Mira Zekeriyaköy Evleri projesinde 20 adet ikiz villa, 8 adet bahçe dubleks ve 9 adet çatı dubleks yer alıyor. İşte Mira Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi...

Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim teslim edilecek?

Yenitepe Kadıköy'de daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 1.100 tane daire bulunuyor. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy Evleri projesinin lansmanı Ocak'ta!

AHM Gayrimenkul imzasını taşıyan Mira Zekeriyaköy Evleri projesi 36 lüks konuttan meydana geliyor. Mart 2015'te teslim edilecek olan Mira Zekeriyaköy Evleri'nin lansmanı ocak ayında yapılacak...

Köy Zekeriyaköy Evleri satılık!

Köy Zekeriyaköy Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. 1.3 milyar TL yatırımla hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy projesi 24 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Sefaköy Evleri Ticaret Merkezi ihalesi 19 Aralık'ta!

KİPTAŞ, İstanbul Küçükçekmece'de yer alan Sefaköy Evleri Ticaret Merkezi'ndeki kapalı yüzme havuzu ve spor tesisi olarak işletilen 4 bağımsız bölüm için 19 Aralık'a kadar teklif alıyor...

Yenitepe Kadıköy Evleri'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle! 438 bin TL'ye!

Yenitepe Kadıköy Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 438 bin TL'den başlıyor. 36 ay 0 faiz uygulanan proje kapsamında 4 blokta toplam 1100 konut yer alıyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan Yenitepe Kadıköy Konutları 'nda daire fiyatları 483 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yenitepe Kadıköy Evleri adres bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kaleköy evleri Haberi

Kaleköy evleri

Kekova bölgesinde tekneyle çıktığım turda, eski adı ‘Simena’ olan Likya kenti Kaleköy’ü gezerken, Koç Holding Onursal Başkanı Mustafa Rahmi Koç’un adını taşıyan bir okul gördüm. Ünlü işadamı, eskiden beri müdavimi olduğu Kaleköy’ün tepesindeki kalenin hemen altına üç sınıflı bir okul inşa ettirmiş. Ayrıca kaleye nazır taş evleri satın alıp restore ettirerek kendisine özel bir villa yaptırmış. Rahmi Koç, her yıl teknesi ya da helikopteriyle Kekova’ya gelerek burada tatil yapıyormuş. 180 haneli Kaleköy’de Koç’un yanı sıra işadamları Erdoğan Demirören ve Ali Dinçkök’ün de evleri bulunuyor.

Hürriyet/Gökhan...