17 / 05 / 2024

kaleseramik üçüncülük ödülü aldı

kaleseramik üçüncülük ödülü aldı

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden, Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülüğe layık görüldü.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Migros'ta Vanish kosla tül temizleyici 2’li paket 111,90 TL’ye, Familia tuvalet kâğıdı 179,90 TL’ye düştü!

Migros, 6 Eylül Çarşamba günü birçok üründe indirime gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Vanish kosla tül temizleyici 2’li paket 111,90 TL’ye, Familia tuvalet kâğıdı 179,90 TL’ye düştü. İşte 6 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

A101’de Simfer midi fırın 899 TL’ye, granit tava 139,95 TL’ye, 40’lı tuvalet kâğıdı 109 TL’ye düştü!

29 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceğini duyuran A101, aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Omo Simfer midi fırın 899 TL’ye, granit tava 139,95 TL’ye, 40’lı tuvalet kâğıdı 109 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 29 Haziran 2023...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bilişim personeli istihdam edecek! Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çok sayıda bilişim personeli istihdam edileceği bildirildi. Son başvuru tarihinin 26 Mart 2023 olduğu paylaşıldı. İşte haberin detayları…

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

kaleseramik üçüncülük ödülü aldı Haberi

kaleseramik üçüncülük ödülü aldı

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden Kaleseramik, seramik sağlık gereçleri üretiminde karbon ayak izini ve ithal hammadde kullanımını azaltan ‘Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Hazırlanması’ projesi ile ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı. 


‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ankara Congresium’da gerçekleştirdiği ‘Verimlilik Haftası’ etkinliklerinin açılışında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kaleseramik Ar-Ge Merkezi’nin, üretimde kullanılan ithal ‘şamot’u reçetelerden çıkarmak, ithal malzemelerin şirkete getirdiği yüksek maliyeti düşürmek ve çevreye duyarlı üretim gerçekleştirmek amacıyla geliştirdiği proje, ‘Büyük Ölçekli İşletme-Ürün Geliştirme Kategorisi’nde değerlendirildi. Üçüncülüğe layık görülen Kaleseramik’in ödülü, Bilim Sanayi ve Teknoloji BakanYardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu tarafından Kaleseramik Ar-Ge Merkezi Müdürü Dr. Kağan Kayacı’ya verildi. 


Hammadde kullanımı ve karbon salınımı azalıyor, maliyetler düşüyor

Çevre...