03 / 05 / 2024

Kaliforniya Yosemite Ulusal Parkı yangın haberleri

Kaliforniya Yosemite Ulusal Parkı yangın haberleri

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Yosemite Ulusal Parkı'nda cumartesi gecesi çıkan yangın, paniğe neden oldu. Küçük bir kıvılcımla başladığı belirtilen yangında 15 bin kilometrekarelik alan kül oldu...

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

4. Ulusal Mimari Koruma Sempozyumu 22 Eylül'de!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 22-23 Eylül 2017 tarihlerinde yapılması planlanan 4. Ulusal Mimari Koruma ve Uygulamaları Sempozyumunun hazırlık çalışmaları için ön toplantı yapıldı.

4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 23 Şubat'ta!

Türkiye gündeminin son yıllardaki en önemli konu başlıklarından biri olan kentsel dönüşüm bu yıl 4.'sü düzenlenen Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde masaya yatırılacak.

Ata GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu revize edildi!

Ata GYO'nun ‘Planlanan Tahvil İhraçlarının' dönemsel gözden geçirilme sürecinde Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu BBB (Trk)/Stabil olarak, Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notu'nu ise BBB-/Stabil olarak yukarı yönlü revize edildi.

Angelina Jolie, Kaliforniya’da ev kiraladı!

Brad Pitt’e boşanma davası açtıktan sonra Malibu’ya taşınan Angelina Jolie, oradan da ayrılarak altı çocuğuyla Kaliforniya’da ev kiraladı.

Tyra Banks, Kaliforniya’daki malikanesini sattı!

Tyra Banks, Kaliforniya’daki malikanesini sattı. 6.4 milyon dolara (yaklaşık 19 milyon TL) satılan evde dört yatak odası ve yedi banyosu bulunuyor.

Apple Kaliforniya Campus 2 binası 2017'de tamamlanacak!

Apple'ın önümüzdeki yıl taşınmayı planladığı Kaliforniya'daki yeni merkez binası Campus 2'nin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İnşaatının hızla devam ettiği bina enerji ihtiyacını tamamen yenilenebilir enerjiyle karşılayacak.

Robbie Williams, Kaliforniya'daki malikanesini 11 milyon dolara satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü İngiliz popstar Robbie Williams, Kaliforniya Beverly Hills’teki malikanesini 11 milyon dolara (yaklaşık 32 milyon TL) satışa çıkardı.

8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu gerçekleşti!

ÇATIDER tarafından, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenen “8. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu” gerçekleşti. Sempozyumda, sektördeki gelişmelere ve akademik çalışmalara yer verildi.

1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu Samsun'da gerçekleştirildi!

Türkiye’de ilk defa “1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu” Samsun’da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen sempozyuma Samsun Valisi İbrahim Şahin de katıldı...

Kylie Jenner, Kaliforniya'dan 6 milyon dolara ev aldı!

Kylie Jenner, Kaliforniya eyaletinde bulunan Hidden Hills bölgesinde 6 milyon dolara (18 milyon lira) malikâne satın aldı. Kyle Jenner, Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşi.

9.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İç Mimarlık öğrencisi Oya Olgun, '9.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, katlanınca açık haline göre yüzde 90 daha az yer kaplayan masa tasarımıyla büyük ödülün sahibi oldu.

Kaliforniya Yosemite Ulusal Parkı yangın haberleri Haberi

Kaliforniya Yosemite Ulusal Parkı yangın haberleri

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Yosemite Ulusal Parkı'nda cumartesi gecesi çıkan yangın, paniğe neden oldu. Küçük bir kıvılcımla başladığı belirtilen yangında 15 bin kilometrekarelik alan kül oldu. Havadan destek ile bin 800 itfaiye çalışanı yangını söndürmeye çalışırken, çevredeki binlerce ev tahliye edildi. Yangının yüzde 75'i kontrol altına...