15 / 05 / 2024

Kalıp Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kalıp Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kalıp Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emin Eltuğral tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Temaks Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Temaks Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 6 milyon 816 bin 672 TL sermaye bedeli ile Tuncay Uzun, Mahmut Zararsız ve Turgay Uzun ortaklığında kuruldu.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Yıldırım tarafından kuruldu.

İkra Varlık Yapı Gayrimenkul Otomotiv Gıda Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Varlık Yapı Gayrimenkul Otomotiv Gıda Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Aybir tarafından kuruldu.

Famas Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famas Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yıldız tarafından kuruldu.

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selmian Güçkan tarafından kuruldu.

Bayraklı'da toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündeminde!

İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin yakınında sağlık çalışanları için toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Kaçar tarafından kuruldu.

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Bozduman tarafından kuruldu.

Tarabya Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tarabya Yapı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nermin uran, Arcan Uran ve Aysan Uran tarafından kuruldu. 

Derin DTG Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin DTG Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Kalıp Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Kalıp Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kalıp Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emin Eltuğral tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. Kalıp Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kalıp Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Büyükçekmece, 19 Mayıs Mahallesi, D-100 Karayolu Üzerinde Beyazlar İş Merkezi No:1079 Kat:2...