14 / 05 / 2024

kalker ocağı işletmeciliği

kalker ocağı işletmeciliği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kalker Ocağı İşletmeciliği ve Kırma - Eleme Tesisi Kapasite Artışı ve Alan Genişlemesi projesinin yapılması planlan­maktadır.

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

840 bin küçük esnafa vergi istisnasının ayrıntıları belli oldu

Basit usule tabi olan berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, bakkal, terzi, tamirci, taksici, dolmuşçu gibi yaklaşık 840 bin küçük esnafın ticari kazançları gelir vergisinden istisna edildi.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Mersin Mut'taki taş ocağı projesine tepki!

Mersin Mut'ta inşa edilmek istenen taş ocağı için mahalleleli tepki gösterdi. Vatandaşlar, taş ocağının yapılacağı alana gitmekte olan araçların önünü kesti.

Fethiye Üzümlü Ovası'nda taş ocağı için yürütmeyi durdurma kararı!

Fethiye'deki Üzümlü Ovası'nda faaliyete geçen taş ocağına karşı açılan davada, yürütmeyi durdurma kararı alındı.

Yenimahalle Pamuklar'a pazar yeri ve sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı.

Yenimahalle Pamuklar Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı. Tesislerin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çeşme’deki o taş ocağı projesine yeni vize!

Tarihi Yarımada’da yargı karşı Ali Tekin Kalker Ocağı yeniden proje hazırladı. Çeşme Germiyan’da yapılması planlanan proje için valilikten onay geldi.

kalker ocağı işletmeciliği Haberi

kalker ocağı işletmeciliği


T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI DUYURU


BAYRAM HALİL M AD. İNŞ. MÜT. TİC. VE SAN. A.Ş. tarafından; Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Harmantepe Köyü, 1508 ruhsat numaralı sahada “Kalker Ocağı İşletmeciliği ve Kırma - Eleme Tesisi Kapasite Artışı ve Alan Genişlemesi” projesinin yapılması planlan­maktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri: Harmantepe Mahallesi Yeni Köy Konağı

Toplantı adresi: Harmantepe Mahallesi, Köy Camii Civarı, Yeni Köy Konağı Merkez/SAKARYA

Toplantı tarihi: 16.07.2013

Toplantı saati: 14:00


Proje Sahibi: BAYRAM HALİL MAD. İNŞ. MÜT. TİC. VE SAN. A.Ş.

Tel : 0 264 276 27 50-51 Faks : 0 264 276 27 50-51

ÇED...