01 / 05 / 2024

kalyon inşaat 3. havalimanı

kalyon inşaat 3. havalimanı

Kalyon İnşaat İhalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlanan 3. havalimanı için kazma vurmaya hazırlanıyor

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

İnşaat 3. çeyrekte ekonomik büyümenin anahtarı olacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), “Hazır Beton Endeksi” 2020 Eylül Ayı Raporu’nu açıkladı. Raporda yer alan detaylara göre  inşaat sektörü 4 aydır yükseliş trendini koruyor.

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesi!

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde inşa edilen projede 4 blokta 188 konut ve 120 ticari alan bulunuyor. 

Kalyon İnşaat'tan Beykoz'a 553 villa!

Beykoz Dereseki’de hayata geçirilecek olan 553 villayı 3. havalimanı projesini de yürüten Kalyon İnşaat yapacak.

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulün ekspertiz raporlarını yayınladı!

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulü için hazırlatılan ekspertiz raporlarını yayınladı. 3 gayrimenkulün KDV dahil değeri toplamı 1 milyar 85 milyon 10 bin TL.

3.sınıf inşaat maliyetleri 2018!

İnşaat sınıfları, lüks inşaat, 1. sınıf inşaat, 2. sınıf inşaat, 3. sınıf inşaat ve basit inşaat olarak tespit ediliyor. Peki 3.sınıf inşaat maliyetleri 2018 ne kadar? diyorsanız işte yanıtı...

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

3. Havalimanı'nın kaba inşaatı 30 Ocak'ta bitecek!

İstanbul 3. Havalimanı’ndaki inşaat faaliyetleri 24 saat aralıksız olarak devam ediyor. Şu ana kadar yüzde 30’u tamamlanan havalimanı çalışmaları gündüz görüntülenmişti. Gece yürütülen çalışmalar ilk kez görüntülendi.

İnşaat sektöründe saatlik işgücü maliyeti yüzde 3,9 arttı!

Saatlik işgücü maliyeti endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,1 arttı. Sektörel ayrıma göre incelendiğinde, endeks değerindeki artış oranı inşaat sektöründe yüzde 3,9 oldu.

Ardıl Barajı inşaatında sona gelindi!

Yaklaşık yarım asırdır yapımı yılan hikayesine dönen Ardıl Barajı inşaatı, 3 yıllık çalışma ile bitirilme aşamasına getirildi.

3. sınıf inşaat maliyeti 2017!

Bina inşaat türlerinden olan 3. sınıf inşaata kerpiç ve diğer Basit binalar hariç bina türleri dahil edilebiliyor. Bu inşaat maliyet bedelleri her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belirleniyor.

kalyon inşaat 3. havalimanı Haberi

kalyon inşaat 3. havalimanı

22 milyar Euro'luk bedel ile Cumhuriyet tarihinin en büyük özelleştirmesi olan 3. havalimanı ihalesini Cengiz-Limak-Mapa-Kolin ve Kalyon'dan oluşan 5'li girişim grubu kazanmıştı. 20 Mayıs'ta gerçekleştirilecek toplantı sonrası 3. havalimanına ilk kazma...