01 / 06 / 2024

kamal farah columbia

kamal farah columbia

Salt Beyoğlu’nun "Bak kim var?" etkinliği kapsamında 18 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul’a gelen Columbia University’de öğretim görevlisi olan Mimar Kamal Farah kimdir? Kamal Farah'ın biyografisi...

Yarın ŞOK'ta Columbia montlar satışa çıkıyor! Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak!

ŞOK Market Kasım ayı kataloğunu yayımladı. Katalogda Columbia montlar dikkat çekti. Bu kapsamda ŞOK'ta Columbia Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak.

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad M Kamal Al-Fahoum tarafından kuruldu.

LG Çamaşır Yıkamalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem çamaşır makinesi hemde kurutma makinesi arayışında olanlar için LG markası ikisini bir araya getirerek çamaşır yıkamalı kurutma makinesini tasarladı. 10 kilogram yıkama,7 kilogram kurutma kapasitesine sahip makine yıkadıktan hemen sonra kurutmaya başlıyor.

ŞOK Market'e Columbia ve Nike markalı ürünler geliyor! Fiyatları art arda açıklandı! ŞOK kataloğu 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satış çıkarılacak aktüel ürünler belli oldu. ŞOK Market'e Columbia  ve Nike markalı ürünler geliyor! Fiyatları art arda açıklandı! Duyan markete koşacak! İşte 18 Şubat 2023 kataloğu fiyat listesi...

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Farah Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Zakı Farah tarafından kuruldu.

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Ayvaz Kamal tarafından kuruldu.

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.

Aminav Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aminav Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamal Srhır tarafından kuruldu.

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Smart Buılders Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Buılders Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Benan Elhüseyni ve Sam Rashed Farah ortaklığında kuruldu.

Güçlü köpük teknolojisi ile Samsung Çamaşır ve Kurutma Makinelerinin Mart 2022 güncel fiyat listesi…

Çamaşır makinelerinde çığır açan teknolojiler sunan Samsung, en çok tercih edilen markalardan olmayı başarıyor. Samsung çamaşır, Kurutma ve yıkamalı kurutma makinelerinin fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Ziggurat Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Babak Allahdını ve Kamal Aghaeı ortaklığında kuruldu.

kamal farah columbia Haberi

kamal farah columbia

Kamal Farah kimdir?

Kamal Farah, University of Miami’de mimarlık alanında lisans ve hâlen görev yaptığı Columbia University’de kentsel tasarım alanında yüksek lisans eğitimi aldı. 


MIT Media Lab’in “Changing Places” grubunda araştırma asistanlığı yapan Farah, yeni teknolojiler ve sanal ağların fiziksel mekâna etkilerini inceleyerek gelecek için kentsel sistemler geliştiriyor. 


IBM ve Ford Motor Company gibi kuruluşlara danışmanlık yapmış olan Farah, ayrıca, SOM ile Ateliers Jean Nouvel’de çokuluslu müşteriler için tasarım, strateji ve yönetim konularını içeren projeler yürüttü.


Mimar Kamal Farah, Columbia University’de öğretim görevlisidir. Salt Beyoğlu’nun ‘Bak kim var?’ etkinliği kapsamında 18 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul’a...