16 / 05 / 2024

Kaman 75 Yataklı Devlet Hastanesi

Kaman 75 Yataklı Devlet Hastanesi

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Van'da inşa edilen hastanelerdeki son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Van'da 50 yataklı Amatem-Çamatem sağlık tesisimizi bu yıl tamamlayacağız. 75 yataklı Çaldıran hastanemizin inşaatında yüzde 95 seviyelerine geldik. Bahçesaray ilçe hastanemizin arsa sorunu çözüldü" dedi.

Sağlık Bakanlığı Tel Abyad Hastanesi'ni onarıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Onarım ve altyapı çalışmaları kademeli olarak tamamlandıktan sonra Tel Abyad Hastanesi 75 yataklı olarak hizmete sunulacak." diye konuştu.

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

İzmir Kiraz'a imar müjdesi!

İzmir'in Kiraz ilçesinde yapımı planlanan 75 yataklı yeni devlet hastanesi ve TOKİ projesinin imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi. Toplam 289 bin 850 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmaz yeniden düzenlenecek.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

Kayseri Belediyesi tarafından inşa edilecek Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim ayında atılacak. 75 yataklı yeni hastane binasının ihalesi yapıldı.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi için ilk kazma vuruldu. 75 yataklı hastane binası önemli bir ihtiyaca cevap verecek şekilde inşa edilecek.

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nden hastane açıklaması!

Döşemealtı Belediyesi, ilçeye kazandırılmak istenen 75 yataklı tam donanımlı Hastane inşaatı ile ilgili açıklama yaptı.

Manisa Demirci Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

75 yataklı Demirci Devlet Hastanesi, yakında yeni binasında hizmete giriyor. 31 dönüm arsa üzerine 14 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastanede 75 tescilli hasta yatağı, 3 ameliyathane, 32 poliklinik, 9 yataklı diyaliz merkezi bulunacak.

İzmir Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı başladı!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun seçim vaatlerinden biri olan Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı başladı. Yapılacak hastanenin 75 yataklı olacağı belirtildi.

Bursa Yenişehir'e 75 yataklı hastane müjdesi!

Ak Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’e 75 yatak kapasiteli modern bir Hastane yapılacağını belirterek, Bursa’nın sağlık alanında hız kesmeden ilerlediğini söyledi.

Batman hastaneleri açılış için gün sayıyor!

Batman'ın Beşiri ve Hasankeyf ilçe hastaneleri açılışa hazırlanıyor. Hasankeyf'in yeni yerleşim biriminde de yapımı tamamlanan 75 yataklı Devlet hastanesi de açılış için gün sayıyor.

Kaman 75 Yataklı Devlet Hastanesi Haberi

Kaman 75 Yataklı Devlet Hastanesi

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti.

Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi. Törende konuşan Vali Şentürk, “Vatandaşlarımızı sağlıklı bir şekilde yaşatırsak, devletimiz de yaşar. İnsan sağlığından daha kıymetli daha önemli hiçbir şey yoktur. Devletimiz, vatandaşlarımıza sağlık konusunda bütün kolaylıkları sağlıyor. Yardıma muhtaçların sigorta primlerini devletimiz karşılıyor. Yani tüm vatandaşlarımız genel sağlık kapsamına alınmış durumda. Ülkemizde sağlık konusundaki değişim, dönüşüm ve gelişim gözle görülür bir seviyededir. Bundan sonraki süreçte ilimizin tüm dinamikleri ile birlikte hareket ederek daha çok yatırımlara imza atacağız. Kaman ilçesinde yaşayan vatandaşlarımız yeni hizmet binasından verimli bir şekilde faydalanacak. Bugün temelini attığımız yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


“YATIRIMLAR ARALIKSIZ DEVAM...