03 / 05 / 2024

Kameroğlu Metrohome ev fiyatları

Kameroğlu Metrohome ev fiyatları

Kameroğlu Metrohome ev fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu Metrohome projesinde 0,92 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

İranlı turist kiralık ev ararken bıçaklandı!

Iraklı bir turist, Beyoğlu'nda ev kiralamak için irtibata geçtiği kişiler tarafından önce gasp edildi, sonra bıçaklandı.

Serenay Sarıkaya annesine Bayramoğlu’ndan ev aldı!

Oyuncu Serenay Sarıkaya, vefalı evlat çıktı. Güzel oyuncu, kazandığı parayla annesi Ümran Seyhan’a Bayramoğlu’ndan ev aldı.

Kenan İmirzalıoğlu taş ev alacak!

Her sene tekne turu yapan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, bu yaz tatile gittikleri taş evi çok beğendikleri ve satın almak için bazı girişimlerde bulundukları öğrenildi

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları!

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin sunulduğu proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Kameroğlu Metrohome fiyatları!

Kameroğlu Metrohome fiyatları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 48 ay 0 faizle ödemelerin yapıldığı proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Cahit Nakıboğlu'na ev hapsi şartıyla tahliye!

Naksan Holding'e yönelik açılan davada 21 sanık ile birlikte yargılanan Cahit Nakıboğlu, sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi şartı ile tahliye edildi.

Nef, Luxury Living konseptini tanıttı!

Nef, seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu’nun ev sahipliğindeki özel bir davet ile Luxury Living projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Kameroğlu Metrohome ev fiyatları Haberi

Kameroğlu Metrohome ev fiyatları


Metrohome Evleri projesi, Kameroğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde E-5 otoyolu üzerinde inşa ediliyor. Metrohome Evleri, 112 bin metrekare alanda yükseliyor.


Kameroğlu Metrohome ev fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 14 blok olarak tasarlanan Kameroğlu Metrohome projesi 1.200 konut ve 130 ticari birimden meydana geliyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Kameroğlu Metrohome projesinde teslimlerin Mayıs 2019 yılında yapılması planlanıyor.


Kameroğlu Metrohome projesinde yüzde 20 peşinattan sonra 0,88 faizle 60 ay, yüzde 0,92 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Projede sauna, fitness, gölet, konser alanı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Kameroğlu Metrohome ev fiyatları 2017!


Residence etabı;


1+1’ler 270 bin TL

Açık mutfaklı 2+1’ler 389 bin TL'den satışa sunuluyor.


Suites Etabı;


Kapalı mutfaklı 2+1’ler 581 bin TL 

3+1’ler 660 bin TL

4+1’ler...