28 / 07 / 2024

Kamil Koç yatırımları

Kamil Koç yatırımları

2026’da 100 yaşına basacak olan Kamil Koç, “üç kıtada” olmayı; Balkanlar ve Afrika’da da otobüs işletmeyi hedefliyor. Otogar işletmeciliği ve kargo taşımacılığı da planları arasında...

Kamil Koç, üç kıtada otobüs işletecek

2026’da 100 yaşına basacak olan Kamil Koç, “üç kıtada” olmayı; Balkanlar ve Afrika’da da otobüs işletmeyi hedefliyor. Otogar işletmeciliği ve kargo taşımacılığı da planları arasında...

Türkiye’den yurt dışına yapılan gayrimenkul yatırımları rekora koşuyor! 

Yurtdışına Türkiye’den yapılan doğrudan yatırımlarda 2024 Ocak-Nisan döneminde hizmetler sektörünün ağırlığı yüzde 72,1’e çıkarken, yatırımların yüzde 41’inin gayrimenkul için giden tutarlardan meydana geldiği görüldü. İşte o rakamlar...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 71 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 115 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 173 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Mavitur Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavitur Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 113 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

MNTC Yapı Taahhüt ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İnal Lafiş, Görkem Karaca, Kamil Can Gemici ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu. 

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Kamil Koç yatırımları Haberi

Kamil Koç yatırımları


Hisselerinin tamamı bir yıl önce uluslararası fon kuruluşu Actera tarafından satın alınan Kamil Koç’ta yeni hedefler var. Bu yıl açılanlarla birlikte 53 hatta ulaşan şirket 2015’te 65 hatta ulaşmayı hedefliyor. Son 5 yılda sektörün yüzde 3-3.5 büyümesine karşın yüzde 17, ciroda da yüzde 25-27 büyüme gerçekleştiren Kamil Koç, 2013’ü 14 milyon yolcuyla kapattı. Bu yıl 17.4 milyon yolcu ve 650 milyon lira ciro planlıyor. Yüzde 7.5 pazar payı ile sektörün ikinci firması olan Kamil Koç’ta, 850 otobüs bulunuyor ve 6 bin kişiye istihdam sağlanıyor. Yurtdışı hattı olarak sadece Batum’a da yolcu taşıyan Kamil Koç, 100. yılında (2026) teklifler aldığı Balkanlar ve Afrika’da otobüs işletmeciliği planlıyor. Şirkete Güney Afrika’dan da şehir içi toplu taşıma konusunda teklifler var. Çanakkale Biga Otogarı’nı...