17 / 05 / 2024

Kamil Kuru özgeçmiş

Kamil Kuru özgeçmiş

İnşaat Mühendisi Kamil Kuru kimdir? Kamil Kuru, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Kuru, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Kamil Kuru...

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

5 Ağustos Cumartesi günü döviz kurları milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dün 29,60 TL'den kapanış yapan euro TL kuru 5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Dolar durdurulamıyor! 7 Haziran Çarşamba dolar ne kadar? Euro yükseldi mi? İşte dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 7 Haziran Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 7 Haziran Çarşamba dolar kuru…

Dolar ve eurodan yeni rekor! 6 Haziran Salı dolar yükseldi mi? Euro kaç TL oldu? İşte güncel dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 6 Haziran Salı günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 6 Haziran Salı dolar kuru…

Dolardan rekor güncellemesi! 5 Haziran Pazartesi dolar yükseldi mi? İşte güncel dolar ve euro, kaç lira oldu?

Dolar 5 Haziran Pazartesi günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 5 Haziran Pazartesi dolar kuru…

An itibariyle dolar kaç para? 4 Haziran Pazar dolar yükseldi mi? İşte güncel dolar ve euro, kaç lira oldu?

Dolar 4 Haziran Pazar günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 4 Haziran Pazar dolar kuru…

An itibariyle dolar kaç para? 3 Haziran Cumartesi dolar yükseldi mi? İşte güncel dolar ve euro, kaç lira oldu?

Dolar 3 Haziran Cumartesi günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 3 Haziran Cumartesi dolar kuru…

Dolar yükseldi mi? Bugün euro kaç TL oldu? İşte 30 Mayıs Salı dolar alış ve satış fiyatındaki son durum!

Dolar 30 Mayıs Salı günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 30 Mayıs Salı dolar kuru…

Kamil Kuru özgeçmiş Haberi

Kamil Kuru özgeçmiş

Kamil Kuru kimdir?

Kamil Kuru, 1942 yılında Çine’de doğdu. 1966 yılında İTÜ Teknik Okulu’ndan mezun olduktan sonra bir yıl Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nde tesisler şefi olarak görev yaptı. 


1967-1969 döneminde askerlik hizmetini tamamladı. 1969-1972 yılları arasında Karayolları Bakım Fen Heyeti’nde çalıştı. 1972 yılında ODTÜ’de MS derecesini aldı. 


1973-1983 yılları arasında İskenderun Demir Çelik Tesisleri’nde kontrol mühendisi, başmühendis ve termik santral yapım müdürü olarak görev yaptı. 


1983-2003 yılları arasında yurtiçi ve yurtdışında bina, termik santral, kimyasal arıtma tesisi, toplu konut ve helikopter tesisi işleri yapan çeşitli firmalarda şantiye şefi ve koordinatör olarak görev yaptı. 


Evli ve iki çocuk...