04 / 07 / 2024

Kamil Özörnek kim

Kamil Özörnek kim

Gayrimenkul sektöründe ivme yukarı doğru çıkmaya başladı. Uzmanlar yıl sonuna kadar satışlarda büyük artış bekliyor. Hürriyet E-Business Direktörü Kamil Özörnek, gayrimenkul ilanlarında büyük bir artış yaşandığını ifade etti.

Ev sahibi - kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim?

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan gerilim her geçen gün daha da artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir paylaşım yaptı. Peki ev sahibi kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim? İşte o sorunun yanıtı...

Emekli maaşı sorgulama 2024! Emekliler şimdi yeni maaşlarınızı öğrenin! Kim, kaç TL alacak?

Milyonlarca emeekli son dakika emekli maaşı sorgulama yöntemlerini araştırıyor. Peki emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte emekli maaşı sorgulama 2024!

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Bankalar arası yarış kızıştı! Kim ne kadar promosyon alacak?

Aldıkları maaşları başka bankalara taşıyarak aldıkları promosyon miktarı artırmayı amaçlayan memur ve emekliler banka banka gezmeye başladı. Bankalar da enflasyondaki yükselme ile birlikte promosyon ücretlerini o oranda günden güne güncellemeye başladı.

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül'de!

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

Kamil Özörnek kim Haberi

Kamil Özörnek kim

Gayrimenkul sektöründe ivme yukarı doğru çıkmaya başladı. Uzmanlar yılsonuna kadar satışlarda büyük artış bekliyor. Hürriyet E-Business Direktörü Kamil Özörnek, gayrimenkul ilanlarında büyük bir artış yaşandığını ifade etti. Ekim ayının son 15 günü ile Kasım ayının ilk 15 günü karşılaştırıldığında, Türkiye genelinde ilan sayılarının yüzde 55 oranında arttığını belirten Özörnek, "Kategori bazında baktığımızda satılık konut ilanları yüzde 70, kiralık konut ilanları yüzde 34, satılık işyeri yüzde 49, kiralık işyeri yüzde 40, satılık arsa ilanlarının ise yüzde 61 arttığını görüyoruz. Seçimden sonra sektörün canlanacağı ve yatırımların hızlanacağı zaten beklediğimiz bir şeydi. İlk veriler de bu beklentiyi doğruladı" dedi. 


Ege Telgraf



Haber Son An Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


1 Kasım seçimlerinden önce yatırımcıların beklemede kaldığı gayrimenkul sektöründe seçim sonrası canlanma yaşanıyor. Hurriyetemlak.com verilerine göre,...