01 / 05 / 2024

Kamp Armenin yerşne ne yapılacak

Kamp Armenin yerşne ne yapılacak

Tamamen yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kamp Armen'in yeni projesi için ilk kazma vuruldu. Bir bölümü yıkık halde bulunan eski kamp binası tamamen yıkıldı.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

2023 iş yerleri kira zam oranı ne kadar? İş yer kira artış oranında sınırlama var mı?

Mayıs ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından kira zam oranları da netlik kazandı. Peki, 2023 iş yerleri kira zam oranı ne kadar? İş yer kira artış oranında sınırlama var mı? işte detaylar...

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Yer yerinden oynadı! Hurda fiyatları ne kadar? 28 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri fiyatlarını baskılaması ve bakır fiyatlarının son zamanların en sert düşüşüne hazırkanması hurda fiyatlarını da vurdu. Hurda fiyatlarına dev indirim! Yer yerinden oynadı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının  değerleme raporu...

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi mecliste!

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Esta'dan Rusya'ya özel okul projesi!

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

TSK'ya ait askeri kamp alanının Katarlılara satıldığı iddiası Meclis'te!

CHP İzmir Milletvekili Bakan, Seferihisar'ın Özdere'de yer alan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait kamp alanının Katarlılara satıldığı iddiasını Meclis gündemine taşıdı...

Kamp Armenin yerşne ne yapılacak Haberi

Kamp Armenin yerşne ne yapılacak

Suikaste kurban giden gazeteci Hrant Dink'in büyüdüğü yetimhane olarak da bilinen ve tamamen yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kamp Armen'in yeni projesi için ilk kazma vuruldu. Yaklaşık bin metrekare alan üzerinde bir bölümü yıkık halde bulunan eski kamp binası tamamen yıkıldı.


Hükümetin girişimleriyle 2015'te Ermeni cemaatine iade edilen Kamp Armen'in (Tuzla Ermeni Yetimhanesi) mülkiyetini elinde bulunduran Gedikpaşa Ermeni Protestan Kilisesi ve Mektebi Vakfı Başkanı Kirkor Ağabaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihi yetimhaneyi yeniden eski günlerine kavuşturmak amacıyla ilk çalışmaların başlatıldığını söyledi.


Ağabaloğlu, "Kamp Armen'in iade edilen bölümünde ilk çalışmalar başlatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş'ın talimatıyla büyükşehir Anadolu yakası zabıta yıkım ekipleri tarafından ricalarımız doğrultusunda yıkım işlemi gerçekleşti." dedi.


Yıkılan alandaki molozların da birkaç gün içinde temizleneceğini aktaran Ağabaloğlu, şöyle...