08 / 05 / 2024

kampanyalar da başka güzel

kampanyalar da başka güzel

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? 2022 hangi banka ne kadar emekli banka promosyonu veriyor?

Maaşını bir başka bankaya taşıyıp promosyon ve kampanyalardan faydalanmak isteyen emekliler tüm teklifleri yakından takip ediyor. Peki Emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? 2022 hangi banka ne kadar emekli banka promosyonu veriyor? Banka emekli maaşı promosyonları, kampanyaları nelerdir?

Muğla'da 499 kaçak yapı yıkıldı!

Geçen Ağustos ayında Muğla Bodrum’da koyları sahilden dolaşıp, imara ve ruhsata aykırı olan projelerin mühürlenmesini başlatan Murat Kurum, Muğla'da 499 kaçak yapının yıkıldığını belirtti...

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Demet Akalın: Ben ev alırım, başka yatırım yapmam!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, "Ticarete kafam basmaz. Ben ev alırım başka bir yatırımım da yok. Olursa gıda işi olur!" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi düşürmekten başka çare yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Faizi düşürmekten başka çare yok. ABD’de Avrupa’da yüksek mi? Madem öyle biz niye 15-16’larda dolaşıyoruz. Yüksek faiz finans sektörünü ihya eder. Bunu kamu bankaları için de söylüyorum. " dedi.

Sinpaş Marina Ankara'da 5 bin TL peşinatla bir başka yaşayın!

Sinpaş Yapı Marina Ankara projesinde yeni bir kampanya düzenlendi. Sinpaş Marina Ankara'da 5 bin TL peşinatla bir başka yaşayın kampanyası detayları...

Marina Ankara'da 5 bin lira peşinatla bir başka yaşayın!

Sinpaş Marina Ankara projesinde 1+1'den 7,5+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. Marina Ankara'da 5 bin lira peşinatla bir başka yaşayın kampanya detayları...

Marina Ankara'da bir başka yaşayın, bir başka kazanın!

"Marina Ankara'da bir başka yaşayın, bir başka kazanın" sloganıyla tanıtılan Sinpaş Marina Ankara'da daire fiyatları 319 bin 500 TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Egeyapı Group Kağıthane'de ön satışlar Haziran'da başlayacak!

Ön talep sürecinin devam ettiği Egeyapı Group Kağıthane projesinde ön satışlar Haziran'da başlayacak. Proje kapsamında konutlar, ofisler, rezidans daireler, ticari üniteler ve alışveriş merkezi bulunacak.

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı 26 Kasım’da İstanbul’da başlıyor!

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı 26 Kasım’da İstanbul’da başlıyor. İstanbul’da her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 15’inci kez İstanbul CNR Expo Center’da gerçekleştirilecek.

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap başvuruları 24 Kasım'da başlıyor!

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap başvuruları 24 Kasım'da başlıyor. Daire fiyatlarının 79 bin 609 TL'den başladığı projedeki dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

kampanyalar da başka güzel Haberi

kampanyalar da başka güzel

Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Rezidans'ta daire teslimlerinin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 304 adet konuttan meydana geliyor. 


İlkbahar Evleri İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 


Dairelerin büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum ise 293 metrekare olarak tasarlanan proje "İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla yükseliyor.


İlkbahar Sultanbeyli Evleri fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. Toplam yatırım bedeli 250 milyon TL olarak belirlenen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. 


Sur Yapı İlkbahar'da dinlenme alanları, kitap okuma alanları, hobi bahçeleri, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge...