06 / 07 / 2024

Kamran Bagıyev

Kamran Bagıyev

Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Vıvadı Mursalov, Kamran Bagıyev, Afgan Babayev ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Fatih, Aksaray Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Almanya'da evsizlerin sayısı yüzde 58 arttı!

Alman Evsizlere Yardım Federal Çalışma Grubu (BAG) tarafından açıklanan resmi verilere göre Almanya'da 2022 yılında evsizlerin sayısı yüzde 58 artış gösterdi. Ayrıca BAG'a göre bunun sebebi Ukrayna'dan gelen çok sayıda sığınmacının evsiz olması ve enflasyon...

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Elchın Gulıyev tarafından kuruldu.

Hyundai i20'de Nisan'a özel 6 bin 500 TL indirim fırsatı! Araba alacaklar hemen bu rakamlara bakın! 

Verimli motor seçenekleri, sınıfının en iyi güvenlik ve bağlantı donanımları gibi akıllı teknolojileri ile dikkatleri çeken Hyundai i20'de Nisan'a özel 6 bin 500 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Hyundai i20 Nisan fiyatları kaç TL? İşte 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile zabır Naghıyev tarafından kuruldu.

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmperiyal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Javıdan Hajıyev ve Mesut Temür ortaklığında kuruldu.

Mbd Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbd Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Kamran Vakılov tarafından kuruldu.

Flo’dan çantalarda yüzde 50 indirim fırsatı!  İşte 27 Eylül 2022 Flo fiyat listesi!

Flo online satış mağazası flo.com.tr’de çantalarda yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. İndirimli olarak satışa sunulan çanta markaları arasında Kinetix, West Polo, byHakan, Garbalia, Strong Bag, Zigga, S.T Rabbit, Karalı Deri gibi tüketicilerin önde gelen tercihleri yer alıyor. İşte Flo fiyat list

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Famıl Baghıyev ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Kamo Trade Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamo Trade Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da Kamran Feyzullaev tarafından kuruldu!

Nukha İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nukha İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamran Alıyev ve Mehmet Civan ortaklığında kuruldu.

Kamran Bagıyev Haberi

Kamran Bagıyev

Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Vıvadı Mursalov, Kamran Bagıyev, Afgan Babayev ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta  Fatih, Aksaray Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu. 


Art16 Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...