03 / 05 / 2024

Kamu Hastaneler birliği

Kamu Hastaneler birliği

1994 yılında hizmete giren Çelikhan Devlet hastanesi son yıllarda uzman doktor atamasının yapılması ile birlikte Çelikhan ilçesi ve bölge yerleşim birimlerinin sağlık ihtiyacını gidermeye başladı.

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Avrupa Birliği'nden sürpriz para adımı! Uygulamama kararı alındı

Avrupa Birliği çok sıkı tuttuğu ekonomik mali kurallarını Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle uygulamama kararı aldı. AB, pandemi döneminde başlattığı uygulamaya kaldığı yerden devam edecek. Birlik, kamu harcamalarını son dönemde oldukça yükseltmişti.

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Kamu Özel İşbirliği sözleşmelerinin kapsamı kanunla belirlenecek!

Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) projelerinin hazırlık ve uygulamasına ilişkin sözleşmelerin temel çerçevesinin belirleneceği kanun, çeşitli sektörler için yeni tip sözleşmeler hazırlamasına imkan sunacak.

Avrupa Birliği koronavirüs nedeniyle bütçe kurallarını askıya alıyor!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile üye ülkelerin kamu harcamalarını sınırlandıran kuralların askıya alınmasını teklif etti.

Kamu-özel iş birliği projeleri daha verimli hale getirilecek!

Kamu-özel iş birliği uygulamalarında etkinliği, verimliliği ve ekonomikliği sağlayacak olan yeni bir çerçeve düzenleme yapılacak.

Türkiye kamu özel iş birliği tecrübesini Irak ile paylaşıyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Irak Planlama Bakanlığı çalışanlarına yönelik "Kamu Özel İşbirliği Modeli" başlıklı eğitim programı düzenledi

Samsun'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Samsun'a şehir hastanesinden daha büyük sağlık kampüsünün yapılacağını müjdeledi.

Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih YANCAR katıldı.

Gemlik Devlet Hastanesi hızla yükseliyor!

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve hizmet başkanları, inşaatı devam eden Gemlik Devlet Hastanesi'ni gezdi.

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin temeli bu yıl atılacak!

İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneler birliği, Ferizli İlçe Hastanesi, Sağlık Bakanlığından koordinatör ve hastane projesinin ihalesini alan Mimarlık Şirketinden oluşan bir heyet, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ’la birlikte ilçeye yeni yapılacak Hastane arazisinde incelemelerde bulundular.

Samsun Havza Devlet Hastanesi'nin yüzde 99'u tamam!

Yeni Havza Devlet Hastanesi'nin yüzde 99'unun bittiğini söyleyen Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. S. Sırrı Kılıç, hastanenin 2017'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi

Batman'da 2 yeni hastane inşa edilecek!

Batman’ın Sason ve Gercüş ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Hakan Pamukçu, yeni 2 hastanenin yapılacağı bilgisini verdi.

Kamu Hastaneler birliği Haberi

Kamu Hastaneler birliği

Başhekim Agah Bahadır Öztürk’in yoğun çalışmaları sonucu ihtiyaca cevap verebilecek duruma gelen hastane’de şimdi de çocuk servisi yapılıyor.


10 yataklı çocuk servisinin yapılması için hastane içinde tadilata başladıklarını ifade eden hastane baş hekimi Yrd Doç Agah Bahadır Öztürk, kısa süre içinde bu birimi hizmete koymaya çalışacaklarını belirttiler.


Çocuk servisinin yanında kadın doğum için sancı doğum loğusa odası ve doğumhane için de çalışma yaptıklarını belirten başhekim Agah Bahadır öztürk, Çelikhan halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.


Kamu Hastaneler birliği genel sekreterliğine teşekkür eden Öztürk, her konuda kendilerine yardımcı olduklarını da sözlerine ekledi.



Adıyaman...