22 / 05 / 2024

kamu kurumları başakşehir kent meydanı

kamu kurumları başakşehir kent meydanı

Türkiye'nin Avrupai anlamda ilk kent meydanı Başakşehir’de kuruluyor. 2016 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanan yeni kent meydanı, her ihtiyaca cevap vermek üzere tasarlanıyor. Meydan şehircilik açısından Türkiye’ye örnek olacak.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

Başakşehir'de konut fiyatları yükseliyor!

Kanal İstanbul, şehir hastanesi, şehir parkı, 3. havalimanı, 3. köprü bağlantı yolları gibi büyük ölçekli kamu yatırımlarına yakın olması nedeniyle Başakşehir'de konut fiyatları artış gösteriyor...

Yüksel Akgül: Başakşehir'e 10 yılda 10 bin konut yapacağız!

Vadişehir projesiyle Başakşehir’e 550 milyon liralık yatırım yapan Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Akgül, “Başakşehir’e biz de yabancılar da kamu yatırımları sayesinde geldik, şimdi Çatalca, Trakya’ya kadar gitmek için de bu yatırımları bekliyoruz” dedi

Başakşehir Vadiyaka Cadde Dükkanları 24 Ocak'ta satışta!

Başakşehir’de, büyük kamu yatırımlarının kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir projesinin ‘Cadde Dükkanları’ yatırımcılarıyla buluşuyor. Vadiyaka Başakşehir projesinin 50 adet ticari ünitesi, 24 Ocak Pazar günü açık artırma ile satışa çıkıyor.

Başakşehir Vadişehir satılık daire!

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları, şehir hastanesi,metroya yakın mesafede yer alıyor..

Vadişehir Başakşehir satış ofisi!

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 444 80 66 olarak belirlendi. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları,şehir hastanesi,metro, şehir parkına yakın yerde yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir Evleri satışta!

Başakşehir'de yükselen Vadişehir projesinde lansmana özel metrekare 2850 lira. Metro, Şehir Parkı, Şehir Hastanesi okullar ve kamu alanlarının merkezinde konumlanan Vadişehir, 650 konut ve 60 ticari ünite ile bölgeye büyük değer kazandıracak.

Kiptaş'tan Başakşehir Hoşdere'de kamu personeline özel kuralı satış!

Kiptaş Hoşdere Konutları, kamu personeline özel olarak kuralı satışa sunulacak. Kamu çalışanları yani memurlara özel 600 konutluk Kiptaş Başakşehir Hoşdere projesi bir ay içerisinde satışta olacak.

Kiptaş Başakşehir Hoşdere projesi 1 ay içinde satışta!

Kiptaş Başakşehir Hoşdere projesinde kuralı satışların 1 ay içerisinde başlaması hedefleniyor. Kiptaş'ın Hoşdere'de başlayacağı 600 konutluk projesi kamu çalışanlarına özel satışa sunulacak. İşte detaylar...

Başakşehir Yeni Merkez ne zaman bitecek?

Konut, meydan dükkanları, meydan alanı, kamu binaları, metro, botanik park projelerinin bir arada toplanacağı Başakşehir Yeni Merkez projesi ne zaman bitecek? Hangi projeyi kim yapacak?

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyatları 240 bin TL'den başlıyor!

Tüm ayrıntıları planlanarak inşa edilen Türkiye'nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir'de hayata geçiyor. Meydan Dükkanları, Türkiye'de ilk defa kamu kurumlarını tek bir merkezde toplayan kent meydanında yer alıyor.

Servet GYO Başakşehir Sosyal Tesis'in değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Başakşehir Sosyal Tesis'in değerleme raporunu yayınladı.

kamu kurumları başakşehir kent meydanı Haberi

kamu kurumları başakşehir kent meydanı

Türkiye'de de adından söz ettirecek bir kent meydanı inşa ediliyor. Başakşehir'de 60 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek ilk kent meydanı, İstanbul'un ve Türkiye’nin diğer ilçelerine örnek olacak. Taksim meydanının neredeyse iki misli büyüklüğe sahip olacak yeni kent meydanı alt yapı ve ulaşım özellikleriyle de örnek olmaya hazırlanıyor.


Türkiye'nin Avrupai anlamda ilk kent meydanı Başakşehir’de kuruluyor. Yeni kent meydanı, her ihtiyaca cevap vermek üzere planlanıyor. Meydanın 2016’nın sonuna kadar tamamlanması düşünülüyor. Meydan şehircilik açısından Türkiye’ye örnek olacak.


Başakşehir Yeni Merkez'de Sağlık Kent, Türkiye’nin ve Avrupa’nın 368 bin metrekare alana sahip en büyük botanik parkı, binlerce araçlık otopark alanı, kamu kurumlarını bir arada toplaması, halkın vakit geçirebileceği restoran, kafe, selatin mimarisinde inşa edilecek.


Web: http://basaksehiryenimerkez.org/

Esra Nur...