18 / 05 / 2024

Kamu lojman sayısı

Kamu lojman sayısı

2020 yılı bütçe gerekçesinde kamu kurum ve kuruluşlarının elinde bulunan taşıt, lojman ve sosyal tesislerin sayıları açıklanıyor. Verilere göre, kamuda 113 bin araç 252 bin lojman bulunuyor.

Kamuya ait 245 bin 196 adet lojman var!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, kamudaki lojmanların sayısını açıkladı. Ağbal’ın verdiği bilgiye göre kamuda, tam 245 bin 196 adet lojman bulunuyor.

Kurumlar vergisi mükelleflerinin sayısı son 5 yılda yaklaşık yüzde 39 arttı!

Sermaye şirketleri, kooperatifler, iktisadi kamu kuruluşları, dernek veya vakıflara ait iktisadi işletmeler ile iş ortaklıklarının kazançlarının tabi olduğu kurumlar vergisi mükellef sayısı son 5 yılda yüzde 38,6 artarak ağustos ayı itibarıyla 1 milyon 35 bin 976'ya yükseldi. İşte haberin detayları…

Kamuda kiralık bina sayısı ve kira tutarları gündeminde!

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki kiralık bina sayısına ve toplam kira tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yatırım amaçlı satılan konut sayısı azaldı!

Kamu bankalarının düşük faizle konut kredisi kullandırmasıyla beraber ipotekli konut satışı Eylülde %410 arttı. Konut kredili satışlar rekor düzeyde artarken yatırım amaçlı satılan konut sayısı azalmaya devam ediyor.

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündeminde!

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kamuya ait arazi, konut ve lojman sayısı TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kamu kurum ve kuruluşlarına ait arazi, konut ve lojmanları meclis gündemine taşıdı. Gürer sorularını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sordu...

Özel mülkiyette kiracı olan kamu kuruluşları sayısı nedir?

Özel mülkiyette kiracı konumunda bulunan kamu kurum ve kuruluşları sayısı meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Murat Emir konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

2017 kamu lojman kira bedelleri!

2017 kamu lojman kira bedelleri, dün Resmi Gazete'de yayımlanan 377 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği ile belli oldu. İşte lojman kiraları..

Kamu lojman kiraları 2016!

Kamu konutları olarak da bilinen bu evlerde verilecek kira bedelleri her sene Milli Emlak Genel Tebliği ile açıklanıyor. Kamu lojman kiraları 2016, 369 sıra nolu Tebliğ ile açıklandı. İşte kamu lojman kiraları 2016..

Yataş mağaza ve personel sayısını yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş mağaza ve de personel sayısını yayınladı.

TOKİ'nin inşa ettiği sosyal donatıların sayısı 5 bin 348'e ulaştı!

Son 11 yılda 623 bin konut rakamını aşan TOKİ'nin, konut projeleri ve kamu kurumlarıyla yapılan protokoller kapsamında inşa ettiği sosyal donatıların sayısı 5 bin 348'e ulaştı.

Batışehir'de bağımsız bölüm sayısı 3 bin 441 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batışehir'de tadilat yapı ruhsatı alındı. Projede bağımsız bölüm sayısı 3 bin 441 oldu...

Referans Bakırköy ticari ünite sayısını 73'e çıkardı!

Halk GYO tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa edilen Referans Bakırköy ticari ünite sayısını 70'ten 73 adete çıkardı...

Türkiye, kamunun elindeki lojman sayısı 236 bin!

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “Devletin elindeki lojmanları satıyoruz” açıklamasıyla gözler kamudaki lojman sayılarına çevrildi.

Kamu lojman sayısı Haberi

Kamu lojman sayısı

2020 yılı bütçe gerekçesinde kamu kurum ve kuruluşlarının elinde bulunan taşıt, lojman ve sosyal tesislerin sayıları açıklanıyor.

Hürriyet Gazetesi'nden Neşe Karanfil'in haberine göre; 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle kamu kurumlarının elinde bulunan toplam taşıt sayısı 111 bin 599’du. 30 Haziran 2019 tarihi itibariyle ilgili idarelerin Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na ilettikleri bilgiler kapsamında taşıt sayısı 2 bin 98 yükselerek 113 bin 697’ye ulşatı. Geçtiğimiz yıl genel bütçeli idarelerde 101 bin 107 taşıt varken, bu yıl sayı 103 bin 410’a ulaştı. Özel bütçeli idarelerde geçen yıl 6 bin 289 taşıt vardı, sayı bu yıl 6 bin 53’e düşüş gösterdi.

Geçmiş yıllarda satılması planlanan sosyal tesislerin sayısı 3 bin 59 olarak açıklandı. Bunun bin 782’si genel bütçeli idarelerin bünyesinde yer alıyor. En fazla sosyal tesis 550 ile Milli Eğitim...