23 / 07 / 2024

Kamuder Bakırköy Bülent Kerimoğluna ödül

Kamuder Bakırköy Bülent Kerimoğluna ödül

Kamu-Der'in Ankara Sürmeli Otel'de 6.sını düzenlediği ödül töreninde, yılın ödülleri sahiplerini buldu. CHP Genel Başkan yardımcılarından Tekin Bingöl'ün katıldığı törene siyaset, bürokrasi, sivil toplum, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

İBB, Bakırköy'de 1.772 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa almak isteyenler dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan 1.772 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Bakırköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mimarlar Odası'ndan Bakırköy Belediyesi'ne dava!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin satışa çıkardığı 33 dönümlük yeşil alan için Bakırköy Belediyesi'ne dava açtı.

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Kamuder Bakırköy Bülent Kerimoğluna ödül Haberi

Kamuder Bakırköy Bülent Kerimoğluna ödül

Ödüle layık görülen isimleri, derneğin internet sitesini ziyaret ederek görüşlerini bildiren vatandaşlardan gelen e-maillerdeki tercihlere göre, seçici kurulun belirlediğini belirten Kamu-Der  Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, amaçlarının dayanışma ruhunu güçlendirmek olduğunu belirtti. 


Geçtiğimiz günlerde Başkan Kerimoğlu'nu makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında da bilgi aldığını söyleyen Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ "Yerinde yaptığımız inceleme ve tespitlerle de, diğer belediyelere örnek hizmetler olduğunu gördük. Başkan Bülent Kerimoğlu'nun yeni göreve gelmiş bir başkan olarak 'Rol Model' olacağına inanıyorum" dedi. 


Amerika'nın, New York eyaletinde düzenlenen panele katıldığı için törene katılamayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na vekaleten ödülü alan Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Bahri Bellek, "Daha yolun çok başındayız. Amacımız en iyi olmaktan öte, başkanımızın söylediği gibi 'Rol Model' olabilmek" dedi. Başkan Kerimoğlu'nun selamlarını ileten Başkan Yardımcısı...