06 / 05 / 2024

Kamuran Öztekin biyografi

Kamuran Öztekin biyografi

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kamuran Öztekin oldu. Peki, Kamuran Öztekin kimdir?Kamuran Öztekin bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kamuran Öztekin..

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Öztekin tarafından kuruldu.

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kuruağaç tarafından kuruldu.

Atalar Harmony City satışta! Yeni proje!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Atalar Harmony City satışa çıktı. Proje kapsamında yüzde 35 peşin ödemelerde 36 ay taksit fırsatı sağlanıyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre İnci ve Kamuran Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Lina Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Enes Öztekin tarafından kuruldu.

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çetin tarafından kuruldu.

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Emir İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Altındağ tarafından kuruldu.

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Chrıstıan Per Rıchard Westermark, Kamuran Değgin, Muhammed Abdülhamitoğlu tarafından kuruldu.

Kamuran Öztekin biyografi Haberi

Kamuran Öztekin biyografi

Kamuran Öztekin kimdir?

Kamuran Öztekin, 1956 Antalya Aksu doğumlu. Lise sona kadar Antalya’da, lise sonu da İstanbul Kız Lisesi’nde bitirdi. İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Mimarlık Bölümü’ne girdi ve 1978 yılında aynı okuldan yüksek mimar olarak mezun oldu. 


1980 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KATÜ) akademik yaşamına başladı. 


1993 yılında Trabzon’dan ayrıldı ve 1995 yılında KOÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde görev aldı. 2002 yılında Mimarlık Bölümü’nü kurma görevini aldı. 


2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Bölümü kurucu dekanlığını üstlendi. Halen Doğuş Üniversitesi’nde Mimarlık Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor. 


Evli ve bir çocuk annesi. 



Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kamuran Öztekin...