04 / 05 / 2024

kamyona sığan nükleer santral

kamyona sığan nükleer santral

Dünyanın en büyük silah ve de savunma sanayi şirketlerinden ABD’li Lockheed Martin, bir kamyona sığabilen ve de 100 megavatlık güç üreten nükleer santral geliştirdiklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Ekonoinin sıkıntılı zamanlar yaşattığı şu günlerde acil paraya sıkıştığınızda Halkban'ın Paraf kartınız varsa müjde!  Sözünüze Anında 2.000 TL’ye Varan ParafPara nakit alma şansınız var. İşte detaylar

Halkbank'tan müjde! Bir sözünüze anında 1.000 TL! Bu fırsat kaçmaz!

Halkbank'tan dev kampanya duyurusu geldi! Bir sözünüz ile anında 1.000 TL sahibi olabilirsiniz. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına ek zamla ilgili sürpriz gelişme! AK Parti açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam isteyerek 101 liralık tutarın 141 bin liraya yükseltileceğine dair haberler kamuoyunda gündem oldu. Muhalefetin söz konusu zam talebine ilişkin eleştirilerine AK Parti'den cevap geldi.

Erdoğan'ın açıklamasının sıcağı geçmeden dev zam: 1000 lira oldu! Yeni bir zam için daha tarih verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz gün açıkladığı zam haberinin mürekkebi kurumadan piyasada yeni bir zam dalgası koptu. Kötü haber ise; yeni bir zam için daha tarih verilmesi.. Zamlar sosyal medyanın da gündeminin birinci sırasına yerleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.

İngiltere'deki nükleer sığınak 4,5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İngiltere Devon'da 56 odalı ve iki katlı eski bir nükleer yer altı sığınağı 4.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Habertürk yazarı Sarıkaya Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sürprizini' açıkladı!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Erdoğan'ın açıklayacağı söylenen doğal gaz yatağının Tuna-1 ve Kıyıköy'de olduğunu söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Akkuyu Nükleer Santrali'nde bir personel koronavirüsü nedeniyle karantinaya alındı!

Akkuyu Nükleer AŞ, taşeron şirket bünyesinde görev yapan bir çalışanın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi.

Akiş GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı bugün yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 olağan genel kurul toplantısı bugün Akasya Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirdi. 

Özderici GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı yarın!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 mali yılı olağan genel kurul toplantısı yarın yapılacak...

Akkuyu Nükleer Santrali'nin temeli yarın atılıyor!

AK Parti Bakırköy 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu Nükleer Santrali'nin temelinin yarın atılacağını söyledi.

kamyona sığan nükleer santral Haberi

kamyona sığan nükleer santral

Pentagon’un en büyük tedarikçisi olan şirketin ileri araştırmalar grubu ‘SkunkWorks’ (Kokarca İşi) başardıkları nükleer füzyonu 10 yıl içinde ticari hale getirebileceklerini ilan etti.


TÜRKİYE,  pek çok bakımdan dünyadan kopuk yaşayan bir ülke. Ama bu kopukluğun en belirgin olduğu alan herhalde bilimsel/teknolojik gelişmelerle ilgili bölge. Biz yine enerjimizi kendi iç barışımızı daha da bozmak için harcarken Amerika’dan gelen bir haber, dünyanın dört bir yanındaki büyük kavgaların sona ermesine neden olabilir. Amerika’nın ünlü havacılık ve savunma sanayi devi Lockhead Martin şirketinin ‘ileri araştırmalar grubu’ olan ‘SkunkWorks’ (Kokarca İşi) adlı departmanı önceki gün nükleer füzyonu başardıklarını ve bunu 10 yıl içinde ticari hale getirebileceklerini ilan etti.


CİDDİYE ALMAMIZ LAZIM

‘SkunkWorks’ü ciddiye almak gerekiyor; çünkü bu grup daha önce U2 casus uçağından hayalet bombardıman uçağına kadar...