14 / 05 / 2024

Kan Hayat Kurtarır

Kan Hayat Kurtarır

Kan bağışı kampanyasına Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan, Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ömer Yetkin ve üyeler kan merkezinde kan verdiler.

Mağdur ev sahiplerinden Cumhurbaşkanına çağrı: Bizi bir bürokratımız dinlerse seviniriz! 

Mağdur ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık taleplerini ve yaşadıkları sorunları dile getiriyor. Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı yapıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın kan kaybederken, yatırımcılar endişelenmeye başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos Perşembe altın fiyatları kaç lira? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

Siemens Mikrodalga fırın fiyatı ne kadar? Siemens Mikrodalga kaç TL? İşte Siemens Mikrodalga fiyat listesi

Mikrodalga fırınlar, yemeklerin sıcak sunum edilmesi için resmen hayat kurtarıcı göreve sahip. Siemens Mikrodalga fırınlar hem teknolojik özellikleri hem de görsel tasarımı ile kendisine hayran bırakıyor. Peki Siemens Mikrodalga fırın fiyatı ne kadar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kripto paralarda kan kaybı! Yatırımcılar tedirgin!

Geçtiğimiz hafta sonu 25 bin dolar olan kritik seviyenin üzerine çıkan lider kripto para birimi Bitcoin’de bu tarihten itibaren rüzgarlar ters yönde esmeye başladı. Dijital varlıklarda son günlerde baskı artarken, kripto paralardaki düşüşün sebebi de merak konusu oldu. İşte detaylar...

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Deprem öncesi önlem almak hayat kurtarır!

Deprem öncesinde önlem alarak ölümleri yüzde 3, yaralanmaları ise yüzde 50 azaltmak mümkün. İşte alınması gereken önlemler…

Bilinçli yapılan su yalıtımı depremde hayat kurtarır!

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, “Yapıya sızan su, binaların taşıyıcı sistemlerini korozyona uğratır ve binanın yük taşıma kapasitesini ciddi bir oranda azaltır. Bu durum ise maalesef olası bir depremde binaların yıkılmasına neden olur.” dedi.

Kentsel dönüşüm hayat kurtarır!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Servet Yıldırım bugünkü yazısında, Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Zirvesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, kentsel dönüşümün önemini vurguladı.

Prestij Hayat'ta fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursa'daki yeni Prestij Hayat projesinin detaylarını paylaştı. Bakgör, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Necip Nasır: Kemeraltı özel kanunla kurtarılsın!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, “Ekonomiyi canlandıracak bu değerimizi, tarihi çarşımızı İzmir’e kazandırmak zorunluluktur” dedi

Kan Hayat Kurtarır Haberi

Kan Hayat Kurtarır

Muğla Emlak Müşavirleri Derneği ‘Kan Hayat Kurtarır’ sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kan hayat kurtarır diyen Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan, “Muğla Emlakçılar Odası olarak bir kan bağışı kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Bununla ilgili bugün Muğla merkezdeyiz. Bundan sonrası artık biz listeleri veriyoruz ve daha sonrada Marmaris, Fethiye, Datça ve Milas’ta ki arkadaşlarımızla listeyi Kızılay Kan Merkezine teslim ediyoruz. Merkez ve Bodrumun listesini Ömer Bey teslim ediyor. Biz Merkezde 30 kişi, Bodrumda 50 kişi, Marmaris’te 40 kişi, Fethiye’de 80 kişi toplam 280 kişi, kan bağışında bulunmak için kendilerinden olur aldık. Ve bu kampanyayı başlattık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmanın ardından Başta dernek başkanları olmak üzere dernek üyeleri sırayla kan...