06 / 05 / 2024

kanada okulları

kanada okulları

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Kanada Okulları'ndan Adana'ya yeni kampüs!

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

MEB yeni inşa edilecek okulların tasarımını tamamladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni inşa edilecek okullara ilişkin tasarımı tamamladı. Yeni inşa edilecek okullar, öğrencilerin zevkine göre tasarlandı. Binalar artık renkli olacak. Okul bahçelerinde futbol-basketbol sahası, salıncak ve tahterevalliler olacak.

Nijerya Lagos'a yüzen okullar inşa edildi!

Nijerya, Lagos'taki Makoko halkı için yüzen okullar inşa edildi. Kentsel dönüşümü amaçlayan proje, NLE adlı mimarlık kuruluşu tarafından yürütüldü. Üç katlı yapılar, 256 plastik varilin üzerine yapıldı.

Doğa Okulları'nın Akıllı Okul'u açıldı!

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü.

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.

Kanada'da inşaat ruhsatları 11.3 arttı!

Kanada'da belediyeler tarafından verilen inşaat ruhsatları toplam beklentilerin üzerinde artış gösterdi. Kanada İstatistik Kurumu'ndan (Statcan) yapılan açıklamaya göre, Aralık ayında inşaat onayları yüzde 11.3 artışla 6.92 milyar Kanada doları oldu.

Mektebim Okulları kampüs sayısını 4 yılda 100'e çıkarmayı hedefliyor!

Özel okul sektörünün önümüzdeki yıllarda hızlıca büyüyeceğini belirten Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko “35 olan kampüs sayımızı 4 yılda 100’e çıkarmayı hedefliyoruz.

Uğur Okulları Türkiye genelinde 11 yeni kampüs inşa edecek!

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Türkiye genelinde 11 yeni kampüs açılacağını müjdeledi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında anaokulundan liseye kadar hizmet verecek 11 yeni kampüs yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece'deki okullar onarılıyor!

Okulların tatile girmesiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Dr. Sadık Ahmet ve Dr. Hasan Akgün ilköğretim okullarında çalışmalara başladı.

Kanada ile nükleer enerji santrali anlaşma imzalandı!

Nükleer endüstrisinde söz sahibi ülkelerden biri olan Kanada ile nükleer enerjiyi hükümet programına alan Türkiye arasında önemli bir anlaşmaya imza atıldı.

Mektebim Okulları'nın 8 ilde 30 okulu var!

Ümit Kalko’nun 2006 yılında kurduğu Mektebim Okulları’nın 8’i sağlık meslek lisesi 22’si normal kolej olmak üzere 30 okulu var.

kanada okulları Haberi

kanada okulları

Dünyada eğitimin en önemli ülkeleri arasında yer alan Kanada'da ilk Türk okulu açıldı. Bahçeşehir Okulları Kanada'nın en çok rağbet edilen uluslararası okulu Fulford Academy'yi bünyesine kattı. Okulda artık Türk bayrağı sallanacak.


Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânı sunulacak. Var olan 250 kişilik yurt kapasitesine yenileri de eklenecek. 7'nci sınıftan itibaren öğrenci kabul edecek okulda, lise diploması, çift diploma, lise değişim programı, dönemsel eğitim gibi çok çeşitli programlar...