03 / 05 / 2024

kanal antalya

kanal antalya

Kanal İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci çılgın projesi Antalya'da hayata geçecek. Dünyanın da en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Konyaaltı Boğaçayı Projesi'nde ilk etap 3,5 yıl sonra tamamlanacak.

Korkuteli Kanal'ı 22 bin 700 metrekarelik alanda açıldı!

Antalya'da denizle bağlantısı olmayan Korkuteli ilçesinde, yaklaşık 23 bin metrekarelik alanda inşa edilen Kanal Projesi ile tekne gezisi imkanı sağlandı...

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Antalya Boğaçayı’nda kanal görüntüsü şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın değerine değer katacak Boğaçayı Projesi’nin ilk etabı büyük bir hızla devam ediyor.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya’da yağmur suyu drenaj kanalının yapılan yeni yatırımla 80 kilometreden 130 kilometreye çıkarılacağı bildirildi.

Antalya'ya 26 milyon liralık dev kanal!

Meltem Mahallesi’ndeki yağmur suyu drenaj çalışmalarını inceleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir nehrin su taşıma kapasitesine sahip dev kanalların içinden arazi aracıyla geçti.

Menderes Türel: Antalya Boğaçayı Türkiye’nin çılgın projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel: '' Boğaçayı projemiz Türkiye’nin Kanal İstanbul’dan sonraki ikinci çılgın projesi. Projede büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturulacak.'' dedi.

Antalya Finike kapalı kanal sulama tesisi yüzde 50 tamamlandı!

Finike'de yapımına başladığı kapalı kanal sulama tesisiyle bölge halkının yüzünü güldürdü 7 Haziran seçimleri öncesinde Finike'yi ziyareti sırasında bölge halkının sulama tesisi talebini geri çevirmemiş ve yapma sözünü vermişti.

Menderes Türel: Boğaçayı'nı Kanal Antalya yapmak istiyoruz!

Başkan Menderes Türel, Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Cruise Liman Projesi'yle dünyanın en zengin turistlerinin geldiği bir Antalya hayal ettiğini belirtti. Türel bu yatırımlarla istihdamın da önünün açılacağını söyledi.

AK Partili belediyelerin kanal yarışı!

‘Kanal İstanbul’un gündemde geniş yer bulmasının ardından Türkiye’de AK Partili belediyeler arasında adeta kanal yarışı başladı. Balıkesir ve Antalya belediyeleri de kanal projelerini devreye soktu.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Boğaçayı projesi Kanal İstanbul kadar önemli!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı projesinin kente 40 kilo metre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel !Boğaçayı projesi Kanal İstanbul kadar önemli' dedi.

Menderes Türel: Boğaçayı, Kanal İstanbul'dan güzel!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı Projesi için "Kanal İstanbul projesinden daha güzel bir proje" yorumunu yaptı.Muhittin Böcek ile Batı Çevre Yolu sorununun önünü açtıklarım söyledi.

Antalya'daki hazine arazilerine alıcı çıkmadı

Maliye Bakanlığı tarafından Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun Hazine arazilerine alıcı çıkmadı

kanal antalya Haberi

kanal antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hazırlamış olduğu konyaaltı Boğaçayı Projesi'ni, Kanal İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci çılgın projesi olarak değerlendiriyor. Kent tarihinin akışını değiştirecek proje ile 40 kilometrelik yeni bir sahil yapılacak, bölgedeki ciddi sel riski ve dalgaların kıyıda oluşturduğu tahribatın önüne geçilecek. Esnafa ekonomik zenginlik katacak Boğaçayı ile binlerce kişi de iş sahibi olacak.


Konyaaltı Boğaçayı Projesi Kanal İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci çılgın projesi olarak değerlendiriliyor.


10 BİN KİŞİYE İŞ

Yenişafak'ın haberine göre; Yatırım miktarı 1 milyar liranın üzerinde olan Boğaçayı Projesi, marka değeri ile birlikte Antalya ekonomisine büyük bir katma değer kazandıracak. Esnaf, proje yapılırken ekonomik kazanç sağlayacak. Proje bittiğinde 10 bin vatandaş iş sahibi olacak, istihdama büyük katkı sağlanacak.


Projenin içerisinde yaşam merkezleri, halka açık rekreasyon ve aktivite alanları, yat limanları, restoranlar yer...