13 / 05 / 2024

kanal istanbul Ali İhsan Koç

kanal istanbul Ali İhsan Koç

Kanal İstanbul projesinin geçeceği güzergahla ilgili önceden duyum aldığını açıklanan müteahhit Ali İhsan Koç,emlak piyasası durgun olduğu için daha konut satamamış.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul raporu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, tarafından İstanbul'da çözülmesi gereken durumlarla ilgili bir rapor hazırladı. Kanal İstanbul projesine de değinilen raporda, Marmara Denizi'nde yaşanılan kirlilikle ilgili de açıklamalar yapıldı.

Paul Goble'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Ali Güller bugünkü köşesinde CIA’da uzman analist olan Paul Goble'ın Kanal İstanbul açıklamasını kaleme aldı. 

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

Kanal İstanbul'a bitişik Hazine arazisi satılıyor mu?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, aralarında Kanal İstanbul'un güzergahında bulunan arazilerin de bulunduğu Türkiye'nin farklı noktalarındaki Hazine arazilerinin satışına ilişkin özelleştirme kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul ile gelecek nüfus artışı kenti yaşanılamaz kılacak!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek, “Deprem riskine karşı önlem alınması gereken bu ortamda Kanal İstanbul gibi bir projenin konuşulmaması gerekiyor. Nüfus artıracak yeni bir kent projesinin İstanbul’u yaşanılmaz bir kent haline getireceği aşikar” dedi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, "Adeta Kanal İstanbul ile yatıp kalkıyorlar" diye konuştu.

Ali Öztunç’tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında son günlerde yeniden tartışma konusu Kanal İstanbul projesinin bir devlet projesi olmadığını dile getirdi.

kanal istanbul Ali İhsan Koç Haberi

kanal istanbul Ali İhsan Koç


Kanal İstanbul projesinin geçeceği güzergahla ilgili önceden duyum aldığını açıklanan müteahhit Ali İhsan Koç tam dört yıl sonra halkı çıktı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Kanal İstanbul Koç'un yeni projesinin önünden geçecek ama emlak piyasası durgun olduğu için daha konut satamamış.

Daha Kanal İstanbul projesi belli olmadan bundan tam 4 sene önce proje güzergahına 130 dairelik inşaat projesine başlayan müteahhit Ali İhsan Koç gündem olmuştu. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan bugün projenin güzergahını resmen açıkladı. Bununla birlikte Koç’un projesinin bulunduğu Kanarya Mahallesi de Kanal İstanbul manzarasına sahip oldu.

Sozcu.com.tr’ye açıklamalar yapan Koç yaptığı ticari hamlenin aldığı bazı duyumlar sonucu olduğunu söyledi.


Koç konuyla ilgili olarak, “Proje tamamlandı. Bir tek camları kaldı o da takılacak” diye konuştu. Emlak piyasasının durgun olmasından...