06 / 05 / 2024

Kanal İstanbul Faiz indirimi

Kanal İstanbul Faiz indirimi

Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, faiz indirimlerini değerlendirdi. Veysel Ulusoy, "Yaşanan tam anlamıyla Kanal İstanbul inşaatına zemin hazırlama amacıyla yapılan faiz indirimi" dedi.

Faiz indiriminin Kanal İstanbul projesiyle ilgisi var mı?

Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, faiz indirimlerini değerlendirdi. Veysel Ulusoy, "Yaşanan tam anlamıyla Kanal İstanbul inşaatına zemin hazırlama amacıyla yapılan faiz indirimi" dedi.

3S Firuze Konakları'nda 84 ay 0 faiz fırsatı!

3S Firuze Konakları'nda 84 ay 0 faiz fırsatı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul Avcılar'da E-5 aksındaki en büyük proje olarak inşa edilen proje Kanal İstanbul projesinin açıklanan güzergahı üzerinde yükseliyor. 

Kanal İstanbul’a komşu 3S Firuze Konakları'nda 84 ay 0 faiz fırsatı!

84 ay 0 faize varan avantajlı ödeme fırsatları sunan 3S Firuze Konakları , Kanal İstanbul projesinin açıklanan güzergahı üzerinde hızla yükseliyor..

Kanal İstanbul projesi arazi fiyatlarını arttırdı!

Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor. Kanal İstanbul'un yeri henüz açıklanmadı ancak güzergahta olacağı tahmin edilen yerlerde arazi fiyatları tavan yaptı.

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları yıl sonunda başlayacak!

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.Geçen yıl Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı çıkan Kanal İstanbul projesinde geri sayım başlıyor.

Kanal İstanbul çalışmaları ne zaman başlayacak?

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor. 15 milyar dolara mal olacak projenin fizibilite çalışmaları tamamlandı

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Şimşek: Kanal İstanbul açıklamalarım istismar ediliyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: " Kanal İstanbul projesinin bütçe kaynakları yerine kamu-özel işbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamam istismar ediliyor. " şeklinde açıklama yaptı.

Kanal İstanbul süreci bir kaç ay içerisinde başlar!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ‘Çılgın Proje’ Kanal İstanbul’la ilgili “Birkaç ay içinde süreç başlayacak, projenin omurgası belirleniyor” dedi. Kanalın muhtemel güzergâhı ise Sazlıdere Barajı’nın çevresi...

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri!

Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sağlayan Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri 'nde banka kredisi ile de ödeme yapılıyor. Proje Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radara aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergâhı ile inşaatına başlanılan 3. Havalimanı'nın bulunduğu bölgeye yabancı akını var.

Kanal İstanbul Faiz indirimi Haberi

Kanal İstanbul Faiz indirimi

Enflasyonun yüzde 20’ye yaklaşmasına karşın 23 Eylül tarihinde 100 baz puan faiz düşeren Merkez Bankası, kurdaki sert yükselişe rağmen Ekim'de de 200 baz puanlık indirime gitmişti. Cumhuriyet Gazetesi'nden Miray Özbilek'in haberine göre; beklentinin çok üzerinde yapılan indirim sonrasında euro ve dolar rekor üstüne rekor kırdı. Son olarak, dikkatler 18 Kasım Perşembe günü yapılacak olan Merkez Bankası toplantısına çevrildi.

Reuters tarafından yapılan ankete göre; TCMB’nin politika faizini 100 baz puan daha indirerek yüzde 15’e düşüreceği öngörülüyor. TCMB fiyat istikrarının cari fazla verilmeden sağlanamayacağına vurgu yaparken; tüketici enflasyonunun ise Ekim ayında yükseldiği yüzde 20’lerde aylarca durması tahmin ediliyor. 

18 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek TCMB toplantısından çıkacak kararla ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, "Yaşanan üçüncü kuşak döviz krizidir, adını koyalım öncelikle...