29 / 04 / 2024

kanal istanbul tanıtım filmi

kanal istanbul tanıtım filmi

Kanal İstanbul'la taşınacak ilçeler arasında nereler yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kanal İstanbul projesi 400 metre genişliğe ve 25 metre derinliğe sahip olacak

Kanal İstanbul'la deprem riskli ilçeler ne olacak?

Kanal İstanbul'la deprem riskli ilçeler ne olacak sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Kanal İstanbul projesi Küçükçekmece Gölü ve Sazlıdere Barajı'nda geçerek Terkos Gölünün doğusundan Karadeniz'e ulaşacak

Kanal İstanbul ne zaman lanse edilmişti?

Kanal İstanbul ne zaman lanse edilmişti sorusuna 27 Nisan 2011 Çarşamba günü İstanbul Avrupa yakasında Sütlüce' de yer alan Kongre Merkezi'nde lanse edilmişti yanıtı veriliyor

Kanal İstanbul ile hangi bölgeler canlanacak?

Kanal İstanbul ile hangi bölgeler canlanacak sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kanal İstanbul projesinde kanal boyunca her iki yakaya 100 metre genişliğe sahip park ve rekreasyon alanları yapılacak

İşte sır gibi saklanan Kanal İstanbul'un son videosu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com Kanal İstanbul'un son videosunu ele geçirdi. Kanal İstanbul projesinin tüm detayları bu tanıtım filminde açıklandı

Yeni İstanbul projesinin tanıtım videosu yayınlandı!

Eski İstanbul'un sıkıntılarını azaltmak amacıyla Karadeniz'de İstanbul Boğazı'nın kıyısında 74 kilometre alanda kurulacak olan Yeni İstanbul projesinin tanıtım filmi hazırlandı...

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Kanal İstanbul'un tüm yönleriyle araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kanal İstanbul Projesi'nin muhtemel etkilerinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Kanal İstanbul'a tümüyle karşıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Kanal İstanbul'un şehri mahvedeceğini öne sürerek tümüyle karşı olduklarını söyledi...

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

kanal istanbul tanıtım filmi Haberi

kanal istanbul tanıtım filmi

30 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak olan Kanal İstanbul'la taşınacak ilçeler arasında nereler yer alıyor sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Kanal İstanbul projesi Küçükçekmece Gölü ve Sazlıdere Barajı'nda geçerek Terkos Gölünün doğusundan Karadeniz'e ulaşacak. Kanal İstanbul projesi 400 metre genişliğe ve 25 metre derinliğe sahip olacak.


Kanal İstanbul'la taşınacak ilçeler arasında nereler yer alıyor?

Kanal İstanbul'la taşınacak ilçeler arasında nereler yer alıyor sorusuna özellikle Zeytinburnu, Bakırköy, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenler, Güngören, Gaziosmanpaşa bölgeleri yanıtı veriliyor.


Kanal İstanbul projesinde kanal boyunca 50 metre genişliğinde 8 şeritli sahil caddeleri yapılacak. Bu yolların altına ise 150 bin araç kapasiteli otopark inşa edilecek.


60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız


Kanal İstanbul projesinin videosu için tıklayınız