07 / 07 / 2024

kanal mahallesi

kanal mahallesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kendisine ve partisine verilen desteğe teşekkür etmek amacıyla Erenköy Mahallesi sakinlerinin, 40 yıla yakın bekledikleri tapularına kısa bir sürede kavuşacaklarını söyledi

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Çiftalan Mahallesi, Liman Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. Söz konusu limandan Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacı da karşılanacak.

İBB Meclisi'nin gündemi Kanal İstanbul: Tansiyon yükseldi!

Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Hayrettin Özbakır, Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki Başakşehir'in Şahintepe Mahallesi'de proje için start verilen tapu sürecinde karşılaştığı problemleri meclis gündeminde anlattı. Kanal İstanbul, mecliste tartışmalara neden oldu.

Kanal İstanbul güzergahındaki Şahintepe Mahallesi taşınıyor!

Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan Şahintepe Mahallesi'nde vatandaşa önce tapular dağıtıldı, hemen sonrasında sürgün kararı verildi. Mahalleli, "Rant peşinde değiliz, trilyonluk olalım demiyoruz ama düzenimizi bozmayın" dedi ve tepkilerini dile getirdi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir'in ayrıntıları belli oldu!

Çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili itirazlar devam ederken Toplu Konut bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera olarak kullanılan alan ve bitişiğindeki tarla alanlarının konut yapılması için ihaleye çıktığı ileri sürüldü. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi'ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği'ni (KAS-DER) ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kanal İstanbul güzergahındaki 4 arazinin imara açılması kesinleşti!

Çılgın proje Kanal İstanbul’a ilişkin çalışmalar hız kazandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda askıya çıkan imar uygulamasıyla güzergahta yer alan Firuzköy Mahallesi’nde metrekarelerce tarla vasfındaki toplam 4 arazinin imara açılması kesinleşti. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir için 650 ev kamulaştırılacak!

Kanal İstanbul’un yanı başında yapılacak lojistik merkezi için Arnavutköy’ün Yeniköy Mahallesi’nde bulunan 650 ev kamulaştırılacak. Hak sahipleri imar planlarına itiraz edeceklerini belirtiyor. 

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

Altınşehir’e Kanal İstanbul piyangosu!

Kanal İstanbul projesi Türkiye’nin olduğu gibi geçtiği her yerin de değerini artırmaya başladı. Projeden etkilenecek en şanslı yer, Başakşehir'e bağlı Altınşehir mahallesi olacak. 

Denizli Gerali Mahallesi'nin kamulaştırma bedelleri TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Sarayköy ilçesi Gerali Mahallesi'nde yapılması öngörülen su kanal inşaatının kamulaştırma bedellerinin ödenmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Ankara Çiğdem Mahallesi'nde yol çöktü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çiğdem Mahallesi 1589. Sokak’ta sabaha karşı özel bir inşaat firması tarafından yapılan inşaat çalışmaları sırasında fore kazıklarının yıkılması sonucu yoldaki toprağın kaydığını, kayma sonucunda ASKİ'ye ait su ve kanal borularının patladığını bildirdi.

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bilgiseven tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

kanal mahallesi Haberi

kanal mahallesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erenköy Mahallesi sakinlerinin, 40 yıla yakın bekledikleri tapularına kısa bir sürede kavuşacaklarını söyledi Başkan Hakan Tütüncü, mahalli seçimlerde kendisine ve partisine verilen desteğe teşekkür etmek amacıyla, Kanal Mahallesi'nde kapalı semt pazarım ve Erenköy Mahallesi'nde ise 3 kıraathaneyi ziyaret etti. 


Başkan Tütüncü, seçim kampanyası döneminde de gittiği semt pazarı ziyaretinde esnafa ve vatandaşlara kendisine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. 


Pazarcı esnafı ve bölge halkı da hayırlı olsun dileklerini ilettikleri Başkan Tütüncü'nün, seçimlerden hemen sonra kendilerini unutmamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 


Vatandaşlar, Tütüncü'nün ikinci kez Kepez Belediye Başkanı olmasından duydukları mutluluğu da ifade ettiler. 

Pazarcı esnafın ve mahalle sakinlerinin hizmetle ilgili isteklerini not alan Başkan Hakan Tütüncü, Hasan Ali Peker, Kültür ve Yörük Ali kıraathanelerinde de Erenköy Mahallesi sakinleriyle...