27 / 09 / 2024

kanal temel atma töreni

kanal temel atma töreni

temel atma törenine katılan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, suyun; hayatın ana kaynağı olduğunu, suyun olduğu her yerde inşa ve imarın yapıldığını söyledi...

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

The Guardian'dan son dakika Kanal İstanbul haberi!

İngiltere’nin en çok satan gazetelerinden The Guardian, Kanal İstanbul’un temel atma törenine ilişkin dikkat çeken bir haber yayınladı.

Kanal İstanbul'un temeli atılıyor!

Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nün bugün atılacak. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Murat Ongun'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, '2020 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nu aktardı. "Bir illüzyon vardı, artık yok. Adına “kanal temeli” denen yol projesi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün raporunda bakın nasıl anlatılıyor" diyen Ongun, "Yol temel atma töreni hayırlı olsun" dedi.

Kanal İstanbul'da temel atma heyecanı!

Temeli 26 Haziran'da atılacak Kanal İstanbul projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Projede inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

kanal temel atma töreni Haberi

kanal temel atma töreni

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ''Büyük hayallerin peşindeyiz. Küçük hesapların değil. Onun için küçük hesapları olanlar bizi anlayamazlar. Biz Konya'yı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Konya ile birlikte Anadolu'yu.. Anadolu ile birlikte bütün Asya'yı... Asya ile birlikte bütün Avrasya'yı ve Afro Avrasya'yı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz'' dedi. 


Taşkent'e bağlı Afşar beldesindeki Afşar Barajı ve Afşar-Bağbaşı Derivasyon Kanalı'nın temel atma törenine katılan Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, suyun; hayatın ana kaynağı olduğunu, suyun olduğu her yerde inşa ve imarın yapıldığını söyledi. 


Kendisinin de Taşkentli olduğunu anımsatan Davutoğlu, çocukluğunda büyüklerinin küçücük arıklarla su götürebilmek ve bahçelerini sulayabilmek için uzun gece nöbetleri tuttuğunu belirterek, ''Şimdi öylesine büyük hayaller, büyük idealler peşindeyiz ki küçük arıklar değil, küçük göletler değil, büyük barajlar değil, sadece KOP Projesi'nde olduğu gibi büyük ovaları sulayacak...