03 / 05 / 2024

Kanal Tokat nedir

Kanal Tokat nedir

Şehre ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri arasında Kanal Tokat Projesi de yer aldı.

Kanal Tokat'ta imzalar atıldı!

10.5 milyon TL'lik Kanal Tokat'ta imzalar atıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Kanal Tokat projesi yaz aylarına yetiştirilerek sandalları, kayıkları Osmanlı gondollarını Yeşilırmak’a indirmeliyiz” dedi.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Kanal İstanbul projesinin amacı nedir?

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin amacı ne? Projenin İstanbul'a ne katkısı olacak? İşte detaylar...

50 soruda Kanal İstanbul!

Kanal İstanbul projesinin sitesi açıldı ve cevapsız kalan bir çok soru cevabını buldu. Kanal İstanbul projesinin amacı nedir? Kanal İstanbul’un lokasyonu tam olarak  neresidir? Kanal İstanbul kaç yıl sürecek? Kanal İstanbul’un inşaat maliyeti nedir? İşte 50 soruda Kanal İstanbul...

Kanal Tokat Projesi uluslararası idealkent ödülüne layık görüldü!

Şehre ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri arasında Kanal Tokat Projesi de yer aldı.

Kanal İstanbul nedir, ne değildir?

Gazeteci Yalçın Bayer, son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'u kaleme aldı... Peki Kanal İstanbul nedir, ne değildir? İşte detaylar...

Kanal İstanbul'un öncelikler arasındaki yeri nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kanal İstanbul Çalıştayı’nda çevre, tarım, orman, su, ekonomi gibi başlıkların yanında Kanal İstanbul mekansal planlama yönünden de ele alındı...

‘Kanal İstanbul’ ve Montrö Boğazlar Sözleşmesi!

Çılgın Proje olarak da bilinen Kanal İstanbul'un Montrö Boğazlar Sözleşmesiyle ilgisi nedir? Kanal İstanbul projesinin Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne bir alternatif olarak sunulması doğru mu?

Kanal İstanbul Projesi nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda 'çılgın proje' olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul'da son durum ne? İşte merak edilen detaylar...

Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Son günlerde sıkça tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesinin ÇED raporu yayınlandı. Kanal İstanbul projesi güzergahı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Kanal Tokat projesi Mart'ta bitecek!

Kanal Tokat projesi kentte sosyal hayata, ekonomiye ve turizme büyük katkı sağlayacak. Başkan Av. Eyüp Eroğlu çevre dostu bir projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tokat'ın kalbini güzelleştiriyoruz" dedi.

Kanal Tokat'ın 1. Etabı'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu Kanal Tokat Projesi kapsamında devam eden peyzaj çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kanal Tokat 10,5 milyon TL'ye mal olacak!

İstanbul'a yapılacak Kanal İstanbul'a Karadeniz'den kardeş geliyor. Temeli Mart ayında atılan Kanal Tokat’ın 2018 Mart ayında tamamlanması planlanıyor.

Kanal Tokat nedir Haberi

Kanal Tokat nedir

Şehre ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri arasında Kanal Tokat Projesi'nin de yer alması mutlulukla karşılandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, UNESCO'nun Paris’te yer alan merkez binasında düzenlenen törenle ''Kanal Tokat Projesi''nin 100'ü aşkın proje içinde ilk 13 arasında yer aldığını söyledi.

Ödülü Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkan Yardımcısı Barbara Toce'den aldığını dile getiren Eroğlu, "Bugün Tokat'ta 900 adımda 900 yıllık tarihi eserleri bir arada görebilirsiniz. Bu özelliği ile birçok tarihçi tarafından şehrimiz Anadolu'nun mayası olarak anılmaktadır. Yüzyıllar boyunca Darun-Nusret olarak anılan şehrimiz, birçok Türk-İslam düşünürü, ilim ve fikir insanı tarafından övgüyle anılmıştır." şeklinde konuştu.

Eyüp Eroğlu, projeyi yaparken çevre faktörüne hassasiyet gösterdiklerini dile...