03 / 05 / 2024

Kanal Tokat Yeşilırmak

Kanal Tokat Yeşilırmak

23 Mart 2017 gününde temeli atılan Kanal Tokat projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu projenin ilçeye değer katacağını söyledi.

TOKİ Tokat Yeşilyurt’ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Yeşilyurt projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Yeşilyurt TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Yeşilyurt TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart tarihinde yapılacak.

Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart'ta!

Mimarlık ve inşaat süreçlerinin çevresel etkilerini masaya yatırmak ve yeni çözüm önerileri sunmak için hazırlanan online konferans serisi Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 3 yeni okul!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Urbanscape’le yeşil çatı çözümü sunuyor!

Şehirlerdeki yeşil alan ihtiyacını gidererek çevreye saygılı binalar oluşturmayı amaçlayan ve aynı zamanda binalara estetik bir görünüm kazandırmak isteyenler yeşil çatı sistemlerine başvuruyor. 

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Ankara ile Kırıkkale arasındaki Kızılırmak Vadisi'nde hayata geçirilen Yeşil Vadi projesinde sona yaklaşıldı.

Kanal Tokat 10,5 milyon TL'ye mal olacak!

İstanbul'a yapılacak Kanal İstanbul'a Karadeniz'den kardeş geliyor. Temeli Mart ayında atılan Kanal Tokat’ın 2018 Mart ayında tamamlanması planlanıyor.

Kanal Tokat projesinde çalışmalar hızlandı!

23 Mart 2017 gününde temeli atılan Kanal Tokat projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu projenin ilçeye değer katacağını söyledi.

Kanal Tokat Yeşilırmak Haberi

Kanal Tokat Yeşilırmak

Tokat'ta Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımı ile 23 Mart 2017 tarihinde temeli atılan Kanal Tokat projesinde Yeşilırmak'ın yüzde 45'i betonlandı, demir hasırlarla örüldü. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Eroğlu, Osmanlı gondollannı Yeşilırmak'ta yüzdürülecek projenin hızla devam ettiğini kaydetti. 


Başkan Eroğlu, yaklaşık bir buçuk kilometre alanda ırmağın tasfiyesi işlemleri yüzde 70 oranında tamamlandığını belirterek, "Yüzde 45 civarında da ırmağımızı betonladık, demir hasırlarla ördük. Yağmur suyu hattı için borular döşenecek. İki etaplı bir çalışma yürütüyoruz. Biri ırmağın içerisinde diğeri de ırmağın dışında sağlı-sollu parklarda yapacağımız peyzaj çalışması olacak" dedi. 


Proje tamamlandığında Yeşil ırmak'ta su derinliğinin 2 metre olacağını ifade eden Başkan Eroğlu, "Kayıkların yüzeceği bir hale gelecek. Tahminimize göre bu birinci kısım ağustos ayı sonu...