04 / 05 / 2024

Kanal Tokatın temeli atıldı mı

Kanal Tokatın temeli atıldı mı

Tokat Belediyesi’nin Kanal Tokat projesi temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katıldığı törenle gerçekleşti.

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Tokat Erbaa Stadı'nın temeli atıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayata geçirilen yeni stadın temeli atıldı. Erbaa Stadı'nın ihalesi 17,5 milyon liraya yapıldı. 

Kanal Tokat projesi Mart'ta bitecek!

Kanal Tokat projesi kentte sosyal hayata, ekonomiye ve turizme büyük katkı sağlayacak. Başkan Av. Eyüp Eroğlu çevre dostu bir projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tokat'ın kalbini güzelleştiriyoruz" dedi.

Kanal Tokat'ın 1. Etabı'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu Kanal Tokat Projesi kapsamında devam eden peyzaj çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kanal Tokat 10,5 milyon TL'ye mal olacak!

İstanbul'a yapılacak Kanal İstanbul'a Karadeniz'den kardeş geliyor. Temeli Mart ayında atılan Kanal Tokat’ın 2018 Mart ayında tamamlanması planlanıyor.

Kanal Tokat Mart 2018'de tamam!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Kanal Tokat projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Kanal Tokat'ın şehre büyük bir ekonomik girdi sağlayacağını dile getirdi.

Kanal Tokat projesinde çalışmalar hızlandı!

23 Mart 2017 gününde temeli atılan Kanal Tokat projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu projenin ilçeye değer katacağını söyledi.

Kanal Tokat'ın temeli atıldı!

Tokat Belediyesi’nin Kanal Tokat projesi temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katıldığı törenle gerçekleşti.

Kanal Tokat projesinin temeli 23 Mart'ta atılacak!

Tokat'ta Yeşilırmak üzerinden geçecek Kanal Tokat Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Bin 200 metrelik alanda uygulanacak projenin maliyeti 10 milyon 540 bin TL olarak belirlendi.

Kanal Tokat'ta imzalar atıldı!

10.5 milyon TL'lik Kanal Tokat'ta imzalar atıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Kanal Tokat projesi yaz aylarına yetiştirilerek sandalları, kayıkları Osmanlı gondollarını Yeşilırmak’a indirmeliyiz” dedi.

Manisa Siteler Parkı’nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Tokat Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi binasının temeli atıldı!

Tokat'ta 630 metrekare oturum alanı 5 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının temeli törenle atıldı.

Kanal Tokatın temeli atıldı mı Haberi

Kanal Tokatın temeli atıldı mı


Tokat Belediyesi’nin Kanal Tokat projesi temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla yapıldı. Törende konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yatırımların, hizmetlerinden ardından sözü 16 Nisan referandumuna getirdi ve mevcut sisteminin yetkisi olmasına rağmen sorumluluğu olmadığını vurguladı. Milletten daha büyük güç olmadığını dile getiren Yılmaz, "Milletin yanında tek adamın gücü olmaz. Millet kimin yanında olursa güç onda. Kendine güvenirsen, millete güvenirsen bu getirilecek sistemin hiçbir hatası yoktur." dedi.

Bakan İsmet Yılmaz ve Ahmet Arslan Tokat Havalimanında saat 14.35 sularında Bakanlığın TC-LAK uçağı ile iniş yaptı. Tokat protokolü, Vali Cevdet Can, Milletvekilleri Coşkun Çakır, Zeyid Aslan, Yusuf Beyazıt ve Kadim Durmaz öncülüğünde Bakanlar çiçeklerle karşılandı. Tokat Milletvekili Celil Göçer ise yurt...